Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bing crosby Songtekst: smarty (you know it all)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bing crosby - smarty (you know it all) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van smarty (you know it all)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bing crosby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bing crosby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals smarty (you know it all) .

Origineel

Smarty, though I'm not quite as smart as you I can teach you a thing or two, Smarty Smarty, don'cha know you should hold me tight Can'cha tell when you met the right pa-pa-pa-pa-pa-rty, yeah! Oh! You think you know every star up above? Oh that's all you know about Still you're in need of a few lessons in love I ain't tellin' you nothin' wrong Smarty! Can't you see if you had a heart, ha ha You could learn to be twice as smart, Smarty Come here! Ha ha, I told you I'd tickle you Yeah! You know it all? Yeah Yeah! I need her, yes I do. Yeah! Smarty! Can't you see if you had a heart You could learn to be twice as smart, Smarty Oh! You tricky thing, you thought to trick me Hey, hey, nix, nix

 

Vertaling

Smarty, hoewel ik niet zo slim ben als jij Ik kan je nog wel wat leren, slimmerd Smarty, weet je niet dat je me stevig moet vasthouden Kan je zeggen wanneer je de juiste pa-pa-pa-pa-pa-rty ontmoet, yeah! Oh! Denk je dat je elke ster daarboven kent? Oh dat is alles wat je weet Toch heb je een paar lessen in liefde nodig Ik vertel je niets verkeerds Slimmerik. Zie je niet dat als je een hart had, ha ha Je zou kunnen leren om twee keer zo slim te zijn, slimmerik Kom hier. Ha ha, ik zei toch dat ik je zou kietelen. Ja. Weet je het al? Ja Ja. Ik heb haar nodig, ja dat heb ik. Yeah! Slimmerik! Zie je niet dat als je een hart had je kon leren om twee keer zo slim te zijn, slimmerik Oh! Jij sluw ding, je dacht me te misleiden Hey, hey, nix, nix