Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bing crosby Songtekst: strange music

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bing crosby - strange music ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van strange music? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bing crosby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bing crosby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals strange music .

Origineel

Soft breeze, whispering trees The summer winds are sighing The leaves are lullabying Violins are all around you I can hear the chords resound Of sounding brass That seems to say I've found I've found you, I've found you Strange music in my ears Only now as you spoke, did it start Strange music of the sphere Could its lovely hum be coming from my heart? You appear and I hear song sublime Song that I'm incapable of So Dear, let me hold you near While we treasure ev'ry measure So that time can never change The strange, new music of love So Dear, let me hold you near While we treasure ev'ry measure So that time can never change The strange, new music of love

 

Vertaling

Zacht briesje, fluisterende bomen De zomerwind zucht De bladeren wiegen Violen zijn overal om je heen Ik hoor de akkoorden weerklinken Van klinkend koper That seems to say I've found Ik heb je gevonden, ik heb je gevonden Vreemde muziek in mijn oren Pas nu je sprak, begon het Vreemde muziek van de bol Zou het mooie gezoem uit mijn hart komen? Jij verschijnt en ik hoor een subliem lied Lied waartoe ik niet in staat ben Zo lief, laat me je dichtbij houden Terwijl we elke maat koesteren Zodat de tijd nooit kan veranderen De vreemde, nieuwe muziek van de liefde Zo liefste, laat me je dichtbij houden Terwijl we elke maat koesteren Zodat de tijd nooit kan veranderen De vreemde, nieuwe muziek van de liefde