Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bing crosby Songtekst: sweet is the word for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bing crosby - sweet is the word for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet is the word for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bing crosby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bing crosby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet is the word for you .

Origineel

Sweet, you in the moonlight Sweet is the word for you For all that you have done for me The one for me is you Sweet, you in the starlight Sweet is the word for you But all the stars that glow above Seem to know of my love for you Because of you the wind is wine tonight My heart sings with every beat Are you a dream here in the moonlight? Sweet is the word for you And yet you seem divine tonight You're mine tonight, my sweet

 

Vertaling

Zoet, jij in het maanlicht Zoet is het woord voor jou Voor alles wat je voor me gedaan hebt Degene voor mij ben jij Zoet, jij in het sterrenlicht Zoet is het woord voor jou Maar alle sterren die daarboven stralen Schijnen te weten van mijn liefde voor jou Door jou is de wind vanavond wijn Mijn hart zingt met elke slag Ben jij een droom hier in het maanlicht? Zoet is het woord voor jou En toch lijk je goddelijk vanavond Je bent van mij vannacht, mijn liefste