Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bing crosby Songtekst: you re all i want for christmas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bing crosby - you re all i want for christmas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you re all i want for christmas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bing crosby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bing crosby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you re all i want for christmas .

Origineel

You're all I want for Christmas All I want my whole life through Each day is just like Christmas Anytime that I with you You're all I want for Christmas And if all my dreams come true Then I'll awake on Christmas mornin' And find my stocking filled with you (You're all I want for Christmas) (All I want my whole life through) Each day is just like Christmas Anytime that I with you (You're all I want for Christmas) (And if all my dreams come true) Then I'll awake on Christmas mornin' And find my stocking filled with you (And find my stocking filled with you)

 

Vertaling

Jij bent alles wat ik wil voor Kerstmis Alles wat ik mijn hele leven wil Elke dag is net als Kerstmis Altijd als ik bij je ben Jij bent alles wat ik wil voor Kerstmis En als al mijn dromen uitkomen Dan word ik wakker op kerstochtend En vind ik mijn kous gevuld met jou (Je bent alles wat ik wil voor Kerstmis) (Alles wat ik mijn hele leven wil) Elke dag is net als Kerstmis Anytime that I met you (You're all I want for Christmas) (And if all my dreams come true) Dan word ik wakker op kerstochtend En vind ik mijn kous gevuld met jou (En vind ik mijn kous gevuld met jou)