Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: biquini cavadao Songtekst: coleção

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: biquini cavadao - coleção ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van coleção? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van biquini cavadao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van biquini cavadao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals coleção .

Origineel

Sei que você gosta de brincar. De amores. Mas Oh, comigo não,. comigo não. Sei também que você eu não sei. Mas nada. Um dia, você. vai, ouvir de alguém. O que ouvi de ti. Então irá, pensar,. como eu sonhei em vão. Não vá, ou vá. Você é quem quer. Quer saber eu amo você. Sei que você gosta de brincar. De amores. Mas Oh, comigo não,. comigo não. Sei também que você eu não sei. Mas nada. Um dia, você. vai, ouvir alguém. O que ouvi de ti. Então irá, pensar,. como eu sonhei em vão. Não vá, ou vá. Você é quem quer. Quer saber eu amo você

 

Vertaling

Ik weet dat je graag speelt. Om lief te hebben. Maar Oh, niet met mij, niet met mij. Ik weet ook dat ik jou niet ken. Maar niets. Op een dag, zul je van iemand horen. Wat ik van jou heb gehoord. Dan zul je denken, zoals ik tevergeefs heb gedroomd. Ga niet, of ga. Jij bent degene die dat wil. Weet je, ik hou van je. Ik weet dat je graag speelt. Liefde. Maar, oh, niet met mij, niet met mij. Ik weet ook dat ik jou niet ken. Maar niets. Op een dag, zul je iemand horen. Wat ik van jou heb gehoord. Dan zul je denken, zoals ik tevergeefs heb gedroomd. Ga niet, of ga. Jij bent degene die dat wil. Weet je, ik hou van je.