Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: biquini cavadao Songtekst: estado violência

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: biquini cavadao - estado violência ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van estado violência? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van biquini cavadao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van biquini cavadao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals estado violência .

Origineel

Sinto no meu corpo. A dor que angustia. A lei ao meu redor. A lei que eu não queria. Estado violência. Estado hipocrisia. A lei que não é minha. A lei que eu não queria. Meu corpo não é meu. Meu coração é teu. Atrás de portas frias. O homem está só. Homem em silêncio. Homem na prisão. Homem no escuro. Futuro da nação. Estado violência. Deixem-me querer. Estado violência. Deixem-me pensar. Estado violência. Deixem-me sentir. Estado violência. Deixem-me em paz

 

Vertaling

Ik voel het in mijn lichaam. De pijn die kwelt. De wet om me heen. De wet die ik niet wilde. Staatsgeweld. Hypocrisie van de staat. De wet die niet van mij is. De wet die ik niet wilde. Mijn lichaam is niet van mij. Mijn hart is het jouwe. Achter koude deuren. De mens is alleen. Man in stilte. Man in de gevangenis. Man in het donker. Toekomst van de natie. Staatsgeweld. Laat me willen. Staatsgeweld. Laat me denken. Staatsgeweld. Laat me voelen. Staatsgeweld. Laat me met rust.