Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: biquini cavadao Songtekst: promessas de fim de ano

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: biquini cavadao - promessas de fim de ano ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van promessas de fim de ano? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van biquini cavadao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van biquini cavadao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals promessas de fim de ano .

Origineel

É sempre assim é tudo igual. Promessas de fim de ano. Arranjar um emprego. me apaixonar. Entrar academia e começar a malhar. Mas este ano vai ser diferente. Em Fevereiro tem carnaval. Vou levantar poeira. Me acabar. Eu quero ver o mundo todo balançar. É sempre assim é tudo igual. Ressaca de carnaval. Vou parar de fumar. Parar de beber. Juntar dinheiro e emagrecer. Mas este ano vai ser diferente. Tem Copa do Mundo. O Brasil vai ganhar, vai ser campeão. Em outubro, a eleição. É sempre assim é tudo igual. Promessa de candidato. Acabar com a fome e a inflação. combater a miséria e a corrupção. Mas este ano vai ser diferente. Ninguém vai me enganar. Chega de mensalão, de corrupção. Nunca mais eu vou votar em político ladrão. É sempre assim é tudo igual. Promessas de fim de ano. Arranjar um emprego. me apaixonar. Entrar academia e começar a malhar. Vou parar de fumar. Parar de beber. Juntar dinheiro e emagrecer. Não vou mentir, nem me iludir. Não vou ficar parado. Vendo o tempo passar. Não vou ficar parado. Vendo alguém me roubar. Não vou ficar parado. Vendo o mundo girar. Não vou ficar parado. Vendo alguém me roubar. Vou começar agora, neste segundo. Vou fazer do Brasil, o melhor do mundo. É agora, neste segundo,. Vou fazer o meu país o melhor do mundo. (dane-se tudo...dane-se o mundo)

 

Vertaling

Het is altijd hetzelfde. Eindejaars beloften. Zoek een baan. Word verliefd. Ga naar de sportschool en begin met trainen. Maar dit jaar zal anders zijn. Februari is carnaval. Ik ga wat stof doen opwaaien. Ik ga ze een lesje leren. Ik wil de hele wereld zien schudden. Het is altijd hetzelfde. Carnaval kater. Ik ga stoppen met roken. Stop met drinken. Ik ga geld besparen en gewicht verliezen. Maar dit jaar zal anders zijn. Er is de wereldbeker. Brazilië zal winnen, zal kampioen worden. In oktober, de verkiezing. Het is altijd hetzelfde. De beloftes van de kandidaat. Beëindig honger en inflatie, bestrijd armoede en corruptie. Maar dit jaar zal anders zijn. Niemand zal me voor de gek houden. Geen mensalão meer, geen corruptie meer. Ik stem nooit meer op een dief. Het is altijd hetzelfde. Eindejaars beloften. Zoek een baan. Word verliefd. Ga naar de sportschool en begin met trainen. Ik ga stoppen met roken. Stop met drinken. Ik ga geld besparen en gewicht verliezen. Ik ga niet liegen, ik ga mezelf niet voor de gek houden. Ik zal niet stil blijven staan. Kijken hoe de tijd verstrijkt. Ik zal niet toekijken. Kijken hoe iemand me berooft. Ik zal niet stil blijven staan. Kijken hoe de wereld ronddraait. Ik zal niet stil blijven staan. Kijken hoe iemand me berooft. Ik ga nu beginnen, deze seconde. Ik ga van Brazilië het beste land ter wereld maken. Het is nu, deze seconde. Ik ga van mijn land het beste land ter wereld maken. (Fuck alles...fuck de wereld)