Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: biquini cavadao Songtekst: teoria

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: biquini cavadao - teoria ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teoria? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van biquini cavadao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van biquini cavadao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teoria .

Origineel

Eu sei que a vida inteira. Vou procurar desculpas pra mim mesmo. Pra tudo que eu faço, e o que fizer,. Das culpas me desfaço. . Razões, as mais sinceras,. Vou formular, como se fosse teoria. E terei uma certeza que eu criei. E a mim mesmo explicaria. Mas tudo que eu faço hoje. Não é diferente do que antes eu fazia. Eu convencia o mundo inteiro. Só a mim mesmo, não convencia. Se tudo fosse teoria..... . Eu quero explicar a todos o que sinto. Mas pareço acreditar que o tempo todo estou mentindo. Se Deus me explicasse, ao menos me conformaria. Mas como acreditar se Deus também é teoria.. Tudo que eu faço hoje. Não é diferente do que antes eu fazia. Eu convencia o mundo inteiro. Só a mim mesmo, não convencia. Se tudo fosse teoria...

 

Vertaling

Ik ken mijn hele leven. Ik ga excuses voor mezelf zoeken. Voor alles wat ik doe, en wat ik ook doe. Ik zal me ontdoen van het schuldgevoel... Redenen, de meest oprechte. Ik zal formuleren, alsof het theorie is. En ik zal een zekerheid hebben die ik gecreëerd heb. En het aan mezelf uitleggen. Maar alles wat ik vandaag doe is niet anders dan wat ik vroeger deed. Ik was gewend de hele wereld te overtuigen. Alleen ik, ik kon het niet. Als alles theorie was..... . Ik wil aan iedereen uitleggen hoe ik me voel. Maar ik lijk de hele tijd te geloven dat ik lieg. Als God het me zou uitleggen, zou ik me tenminste schikken. Maar hoe te geloven als God ook theorie is. Alles wat ik vandaag doe is niet anders dan wat ik vroeger deed. Ik was gewend de hele wereld te overtuigen. Alleen ik, ik kon het niet. Als alles theorie was...