Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: birdman Songtekst: b boyz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: birdman - b boyz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van b boyz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van birdman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van birdman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals b boyz .

Origineel

Talk about it, make em talk about it Life to me is currency, prosperity I got it And your life to me is lifeless like its livin' on life support I license everything in my wallet, lightest boy with the biggest heart Nigga play your part or parallel park your ego next to me and violence Next to me is definitely no one, I'm one of one And I musta won that from anybody who had it or better yet forgot it Mack in the back of a 'Lac with a mac in the back of a 'Lac With a latch on the back of the trunk Hit a punk in the back with a pump in the back, till he's off balance And I'm back in the front of the front of the future when you are mentioning talent And I'm in the back in the back of the block with a cop wanna cop anybody's allowance Iraq on the block G watch for the block or whatever And cut no cut more guns more guts fuck boy you fucked up twice you fucked considerin' you drownin' Die in a lake with a date with a catfish back flip head first smilin' C-cry in the face of Jesus we just pray we keep on stylin' On you bitches TDE YMCMB business bitch Okay nigga riding in a May-be, and I'm probably with baby Don't talk nigga fuck you pay me, intercept your bitch like Bailey Okay big money on this side, 100 grand for the whip my bitch drive Need a new safe money getting too high, dead presidents all in my Levis Boy I swear this nigga be swagging, and I'm living lavish Might cop me an Aston, Martin on 'em Anything I drive I own 'em, bad bitch and that ass ain't normal Gotta put that pound game on her, beat it up she deep in a coma I'm super paid, 2 shows a day My rollie gold, no time to waste What it do Berg, my fuckin' brother Keep that pistol by me like my lovely momma Hot as the summer, cold as the winter Stay on them charts, I heard that they plotting my timber Young nigga, got a lot of flows Any nigga don't believe me, I make it look easy easy out of control Box full of choppers, hand on the trigger Uptown gangsta, get it how we get it Third Ward soldier, suicide rider Militant minded, hundred mill on the counter Hand pearly rug nigga, flame on the Bugatti Christian Louboutin, Chanel for my models Higher than Bugatti nigga, fishing on the fish scales Nose diving for them hundreds, strapped up making mail Fr-fresher than I been before Higher than we even been, shining on them 24's Junior doing time ho On the grind ho, while he doing time ho Ya know! The time is money and money still was made baby Eight months ain't stop nothing nigga It's like jail was third base and my lil' nigga still came home, ya understand

 

Vertaling

Praat erover, laat ze erover praten Het leven is voor mij valuta, welvaart ik heb het En jouw leven is voor mij levenloos alsof het op life support leeft Ik geef alles uit in mijn portemonnee, lichtste jongen met het grootste hart Neger speel je rol of parkeer je ego naast mij en geweld Naast mij is zeker niemand, ik ben één van één En dat moet ik gewonnen hebben van iedereen die het had of beter nog vergeten was Mack in de rug van een 'Lac met een mac in de rug van een 'Lac Met een grendel op de achterkant van de kofferbak Raak een punk in de rug met een pomp in de rug, tot hij uit balans is En ik zit weer vooraan in de toekomst als jij het over talent hebt And I'm in the back in the back of the block with a cop wanna cop anybody's allowance Iraq on the block G watch for the block or whatever And cut no cut more guns more guts fuck boy you fucked up twice you fucked considerin' you drownin' Sterf in een meer met een date met een meerval back flip head first smilin' C-cry in the face of Jesus we just pray we keep on stylin' Op jullie bitches TDE YMCMB business bitch Oke nigga rijden in een May-be, en ik ben waarschijnlijk met baby Niet praten nigga fuck je betaalt me, onderschep je bitch als Bailey Okay big money on this side, 100 grand for the whip my bitch drive Ik heb een nieuwe kluis nodig, te veel geld, dode presidenten in m'n onderbroek. Jongen, ik zweer het, deze nigga is aan het swaggen, en ik leef kwistig Misschien koop ik wel een Aston, Martin op 'em Alles wat ik rijd is van mij, slechte teef en die kont is niet normaal Gotta put that pound game on her, beat it up she deep in a coma Ik ben super betaald, 2 shows per dag My rollie gold, no time to waste What it do Berg, my fuckin' brother Hou dat pistool bij me zoals mijn lieve mama Heet als de zomer, koud als de winter Blijf op de hitlijsten, ik hoorde dat ze mijn hout beramen Young nigga, got a lot of flows Als een neger me niet gelooft, laat ik het makkelijk lijken, makkelijk uit de hand. Box full of choppers, hand on the trigger Uptown gangsta, get it how we get it Third Ward soldier, suicide rider Militante geest, honderd miljoen op de toonbank Hand pearly rug nigga, vlam op de Bugatti Christian Louboutin, Chanel voor mijn modellen Hoger dan Bugatti nigga, vissen op de visschubben Neusduiken voor die honderdjes, vastgebonden post maken Fr-fresher than I been before Hoger dan we ooit geweest zijn, schijnen op die 24's Junior zit in de bak, ho. On the grind ho, while he doing time ho Ya know! The time is money and money still was made baby Eight months ain't stop nothing nigga Het is alsof de gevangenis het derde honk was en mijn kleine neger nog steeds thuis kwam, snap je