Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: birdy Songtekst: adventure of a lifetime

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: birdy - adventure of a lifetime ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van adventure of a lifetime? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van birdy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van birdy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals adventure of a lifetime .

Origineel

[Verse 1] Turn your magic on Umi she'd say Everything you want's a dream away An we are legends, every day That's what she told me [Refrain] Turn your magic on, to me she'd say Everything you want's a dream away Under this pressure, under this weight We are diamonds [Chorus 1] Now I feel my heart beating I feel my heart underneath my skin And I feel my heart beating Oh, you make me feel Like I'm alive again Alive again Oh, you make me feel Like I'm alive again [Verse 2] Said I can't go on, not in this way I'm a dream that died by light of day Gonna hold up half the sky and say Only I own me [Chorus 2] And I feel my heart beating I feel my heart underneath my skin Oh, I can feel my heart beating Cause you make me feel Like I'm alive again Alive again Oh, you make me feel Like I'm alive again [Refrain] Turn your magic on, Umi she'd say Everything you want's a dream away Under this pressure, under this weight We are diamonds taking shape We are diamonds taking shape (Woo, woo) [Bridge] If we've only got this life This adventure, oh then I And if we've only got this life You get me through And if we've only got this life In this adventure, oh then I Want to share it with you With you, with you Yeah I do

 

Vertaling

[Verse 1] Turn your magic on Umi she'd say alles wat je wilt is een droom ver weg An we are legends, every day Dat is wat ze mij vertelde [Refrein] Turn your magic on, to me she'd say Everything you want's a dream away onder deze druk, onder dit gewicht We are diamonds [refrein 1] Nu voel ik mijn hart kloppen Ik voel mijn hart onder mijn huid En ik voel mijn hart kloppen Oh, je geeft me het gevoel Alsof ik weer leef Weer levend Oh, je geeft me het gevoel Alsof ik weer leef [Verse 2] Said I can't go on, not in this way I'm a dream that died by light of day Gonna hold up half the sky and say Only I own me [Chorus 2] And I feel my heart beating Ik voel mijn hart onder mijn huid Oh, I can feel my heart beating Cause you make me feel Alsof ik weer leef Alive again Oh, je geeft me het gevoel Alsof ik weer leef [Refrein] Turn your magic on, Umi she'd say Everything you want's a dream away Under this pressure, under this weight Wij zijn diamanten die vorm krijgen Wij zijn diamanten die vorm krijgen (Woo, woo) [Bridge] Als we alleen dit leven hebben Dit avontuur, oh dan ik En als we alleen maar dit leven hebben You get me through En als we alleen maar dit leven hebben In dit avontuur, oh dan ik Wil ik het met je delen Met jou, met jou Ja, dat wil ik