Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Birdy Songtekst: Take My Heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Birdy - Take My Heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Take My Heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Birdy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Birdy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Take My Heart .

Origineel

Fallen so far Said you'd watch over my heart Your love was so real Too late to forget how you made me feel Tell me what I was supposed to believe Held me so close I could hardly breathe And now I can't find how to let you go You were mine but you've grown so cold Say it's all in my head I remember when you said "I'll never let you go" Held me in the dark Sheltered as you took my heart I could never let you go, ooh Say it's all in my head Remember when you said "I'll never let you go" Oh, hold me in the dark Sheltered as you take my heart Take my heart Kiss me, pretend Tell me all your love lies again Cast your shadows Like how you said you'd catch me but let me go You said I could have been free if I wanted to I know you could see I was lost in you Said you'd let me be if I wanted you to And I know you'll leave but I don't want you to Say it's all in my head I remember when you said "I'll never let you go" Held me in the dark Sheltered as you took my heart I could never let you go, ooh Say it's all in my head Remember when you said "I'll never let you go" Oh, hold me in the dark Sheltered as you take my heart Take my heart So take my heart for your love I'll let you break it, part every piece of me So take my heart, it's all that's left Take my heart Say it's all in my head I remember what you said Hold me in the dark Sheltered as you take my heart Take my heart

 

Vertaling