Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Bischop Briggs Songtekst: River

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Bischop Briggs - River ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van River? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Bischop Briggs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Bischop Briggs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals River .

Origineel

Like a river Like a river Like a river Like a river Like a river Like a river Shut your mouth and run me like a river How do you fall in love? Harder than a bullet could hit you How do we fall apart? Faster than a hair pin trigger Don't you say, don't you say, don't say Don't you say it, one breath and it'll just break it So shut your mouth and run me like a river Shut your mouth Baby, stand and deliver Holy hands oh they make me a sinner Like a river Like a river Shut your mouth and run me like a river Choke this love till the veins start to shiver One last breath till the tears start to wither Like a river Like a river Shut your mouth and run me like a river Tales of an endless heart Cursed is the fool who's willing Can't change the way we are One kiss away from killing Don't you say, don't you say it Don't say, don't you say it One breath it'll just break it So shut your mouth and run me like a river Shut your mouth Baby, stand and deliver Holy hands oh they make me a sinner Like a river Like a river Shut your mouth and run me like a river Choke this love till the veins start to shiver One last breath till the tears start to wither Like a river Like a river Shut your mouth and run me like a river Like a river Like a river Like a river Like a river Like a river Like a river Shut your mouth and run me like a river Hey! Ooh oh oh Hey! Ooh oh oh Like a river! Hey! Ooh oh oh Ooh oh oh Like a river! Shut your mouth Baby, stand and deliver Holy hands will make me a sinner Like a river Like a river Shut your mouth and run me like a river Choke this love till the veins start to shiver One last breath till the tears start to wither Like a river Like a river Shut your mouth and run me like a river

 

Vertaling

Als een rivier Als een rivier Als een rivier Als een rivier Als een rivier Als een rivier Sluit je mond en geef me een rivier Hoe word je verliefd? Harder dan een kogel kan je raken Hoe vallen we uit elkaar? Sneller dan een haarpin-trigger Zeg niet, zeg niet, zeg niet Zeg het niet, één ademhaling en het zal het gewoon breken Dus hou je mond en ren me als een rivier Houd je mond of doe je mond dicht Baby, sta en bezorg Heilige handen, oh zij maken van mij een zondaar Als een rivier Als een rivier Sluit je mond en geef me een rivier Stikken deze liefde tot de aderen beginnen te rillen Nog een laatste ademtocht tot de tranen beginnen te verwelken Als een rivier Als een rivier Sluit je mond en geef me een rivier Verhalen over een eindeloos hart Vervloekt is de dwaas die het wil Kan de manier waarop we zijn niet veranderen Eén kus verwijderd van het doden Zeg niet, zeg het niet Zeg niet, zeg het niet Eén ademhaling zal het gewoon breken Dus hou je mond en ren me als een rivier Houd je mond of doe je mond dicht Baby, sta en bezorg Heilige handen, oh zij maken van mij een zondaar Als een rivier Als een rivier Sluit je mond en geef me een rivier Stikken deze liefde tot de aderen beginnen te rillen Nog een laatste ademtocht tot de tranen beginnen te verwelken Als een rivier Als een rivier Sluit je mond en geef me een rivier Als een rivier Als een rivier Als een rivier Als een rivier Als een rivier Als een rivier Sluit je mond en geef me een rivier Hallo! Ooh oh oh Hallo! Ooh oh oh Als een rivier! Hallo! Ooh oh oh Ooh oh oh Als een rivier! Houd je mond of doe je mond dicht Baby, sta en bezorg Heilige handen zullen van mij een zondaar maken Als een rivier Als een rivier Sluit je mond en geef me een rivier Stikken deze liefde tot de aderen beginnen te rillen Nog een laatste ademtocht tot de tranen beginnen te verwelken Als een rivier Als een rivier Sluit je mond en geef me een rivier