Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bizzy bone Songtekst: evolution of elevation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bizzy bone - evolution of elevation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van evolution of elevation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bizzy bone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bizzy bone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals evolution of elevation .

Origineel

(Intro) Yeah, one time for they mind baby Keep the wicked numbers away haters I know y'all want some, but'chu can't get none (Hook x2) And what I'ma do is just keep them away without worryin about a thang And you know my name I'm not takin the blame, not playin a game Evolution of elevation is way bigger than your big bank Explain to me breath Explain to me breasts, explain to me death maaayn (Verse 1) Heaven is high How you doin it as I'm walkin by I've been in a flurry of war, and enemies ain't talkin right I don't have the time, ain't expectin no love up in here Allah I pray you forgive me for closin my eyes and ears Nobody want to tell the truth [shh] nobody is real Everybody tryina cover up what's already revealed Why am I tortured just for tellin the way it really is? No questions asked, I'ma pass, I don't want none of that ass I don't need, lead, that a fig I can walk around here naked No I'm not Mr. Shakur, I'm so secure in the matrix I'm bakin up in this blanket, your fire is childs play Chucky, I'll stomp you to pieces, and take him out my way We prayin like everyday, see you at the +Crossroads+ I'm gonna miss everybody, cryin for the lost souls Crosses, fire, and crossbows The righteous that lost those My titans and corn-rows, igniting and turn slow (Hook x2) And what I'ma do is just keep them away without worryin about a thang And you know my name I'm not takin the blame, not playin a game Evolution of elevation is way bigger than your big bank Explain to me breath Explain to me breasts, explain to me death maaayn And what I'ma do is just keep them away without worryin about a thang And you know my name I'm not takin the blame, not playin your game Evolution of elevation is way bigger than your big bank Explain to me breath Explain to be breasts, explain to be death maaaayyyyn (Interlude) Now what I want you to do right here man- Is I want you to flip it like you used to flip it way way back in the day (Maaaaaayyyyyn) You know, you gotta get back to that man (Maaaaaayyyyyn) You know what I'm sayin? Right before you had cut your hair, man I want you to flip it on 'em, baby (Maaaaaayyyyyn) Holla, cool (Verse 2) Generals sit at the desk Then we take a test, we sellin ourselves in unison And if woman'll miss us The moment of you and then everything that he was doin then See Heaven is high, now get with the real We studying Islam, people We walkin alone, without any help, and duckin like every evil Is there anything that you want me to tell you? Are you learning anything new on this internet? But now you got something that you can come listen to Give 'em the real on these politics It's more and more obvious Never oblivious to any negative thinking Cause we are the warriors, slaves of Allah Without any negative drinking You know what I mean No need to go further and further, the burner is serious We keep to ourselves, with nobody else around to make us delirious If I can't be as sloppy, just pop me We drippin, we movin like militant soldiers No what will you feel when all the ascensions are going around your shoulders? Rocks are bigger than boulders Whether it's Colorado or if it's California The haters are demons, just lookin for war Now watch when they runnin up on us It's only they jealousy, they'll never win They'll only be mad cause we back y'all And it ain't a need for me to worry, Allahu Akbar

 

Vertaling

(Intro) Yeah, one time for they mind baby Keep the wicked numbers away haters Ik weet dat jullie allemaal wat willen, maar'chu kan er geen krijgen (Hook x2) And what I'ma do is just keep them away without worryin about a thang En je weet mijn naam Ik neem de schuld niet op me, speel geen spelletje Evolution of elevation is veel groter dan jouw grote bank Explain to me breath Leg me borsten uit, leg me de dood uit maaayn (Verse 1) De hemel is hoog How you doin it as I'm walkin by I've been in a flurry of war, and enemies ain't talkin right Ik heb geen tijd, ik verwacht hier geen liefde Allah ik bid dat U mij vergeeft voor het sluiten van mijn ogen en oren Niemand wil de waarheid vertellen [shh] niemand is echt Iedereen probeert te verbergen wat al geopenbaard is Waarom word ik gemarteld omdat ik vertel hoe het echt is? Geen vragen gesteld, ik pas, ik wil niets van die kont Ik heb geen behoefte aan, lood, dat een vijg Ik kan hier naakt rondlopen Nee ik ben niet Mr. Shakur, Ik ben zo veilig in de matrix Ik bak me op in deze deken, jouw vuur is kinderspel Chucky, ik stamp je aan stukken, en neem hem mee op mijn manier We prayin like everyday, see you at the +Crossroads+ I'm gonna miss everybody, cryin for the lost souls Kruisen, vuur, en kruisbogen The righteous that lost those My titans and corn-rows, igniting and turn slow (Hook x2) And what I'ma do is just keep them away without worryin about a thang En je kent mijn naam. Ik neem de schuld niet op me, speel geen spelletje Evolution of elevation is veel groter dan jouw grote bank Explain to me breath Explain to me breasts, explain to me death maaayn And what I'ma do is just keep them away without worryin about a thang En je weet mijn naam. Ik neem de schuld niet op me, speel jouw spel niet mee Evolutie van elevatie is veel groter dan jouw grote bank Explain to me breath Explain to be breasts, explain to be death maaaayyyyn (Interlude) Now what I want you to do right here man- Ik wil dat je het omdraait zoals je het vroeger deed. (Maaaaaayyyyn) You know, you gotta get back to that man. (Maaaaaayyyyyn) You know what I'm sayin? Right before you had cut your hair, man I want you to flip it on 'em, baby (Maaaaaayyyyyn) Holla, cool (Verse 2) Generals sit at the desk Then we take a test, we sellin ourselves in unison And if woman'll miss us The moment of you and then everything that he was doin then Zie de hemel is hoog, nu krijgen met de echte Wij bestuderen de Islam, mensen We lopen alleen, zonder enige hulp, en bukken als elk kwaad Is er iets dat je wilt dat ik je vertel? Leer je iets nieuws op dit internet? Maar nu heb je iets waar je naar kunt komen luisteren. Geef 'em de echte op deze politiek Het is meer en meer duidelijk Nooit vergeetachtig voor elke negatieve gedachte Want wij zijn de strijders, slaven van Allah Zonder negatief te drinken. Je weet wat ik bedoel. Niet nodig om verder en verder te gaan, de brander is serieus We houden ons op onszelf, met niemand anders in de buurt om ons uitzinnig te maken Als ik niet zo slordig kan zijn, knal me dan maar neer We drippin, we movin like militant soldiers Nee wat zal je voelen als alle stijgingen om je schouders gaan? Rocks are bigger than boulders Whether it's Colorado or if it's California De haters zijn demonen, alleen op zoek naar oorlog Let op als ze op ons afrennen Het is alleen hun jaloezie, ze zullen nooit winnen Ze zijn alleen boos omdat we jullie steunen En ik hoef me geen zorgen te maken, Allahu Akbar