Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bizzy bone Songtekst: hit the reefah

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bizzy bone - hit the reefah ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hit the reefah? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bizzy bone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bizzy bone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hit the reefah .

Origineel

(Hit the reefah, hit the reefah) Hit the reefah, take my mind away/ Life struggles for bloody money, cold cash, won't last/ Hit the reefah, take my mind away/ Fucked up game they love me, they don't want me, they want me, they don't love me/ Hit the reefah, take my mind away/ Life struggles for bloody money, cold cash, won't last/ Hit the reefah, take my mind away/ Fucked up game they love me, they don't want me, they want me, they don't love me And so I hit the reefah take my mind away/ Everybodys watchin me when the cops come, niggas is scattered runnin around till they shot one/ Niggas get picked with the hot ones/ I don't know too many niggas talking about they ain't got one/ They walkin around fucked up, havin they mash on, whatever whatever (Whatever whatever dog) they don't know anybody without blastin/ The shits gets real, up up in the field, enemies get killed/ Little kids get (Dada) caught up in the crossfire, but its wide up still/ Shoot em up shoot em up put em up im curious/ (Just...) Just to believe in god its so unworthy us, worthy us, hurry up, before they bury us.../ (Who) Who told you that you just should go? Hit the reefah, take my mind away/ Life struggles for bloody money, cold cash, won't last/ Hit the reefah, take my mind away/ Fucked up game they love me, they don't want me, they want me, they don't love me/ Hit the reefah, take my mind away/ Life struggles for bloody money, cold cash, won't last/ Hit the reefah, take my mind away/ Fucked up game they love me, they don't want me, they want me, they don't love me The force of more horses met em all through famine somebody torched the land and revelations of course/ Look at these lost prophets and imposters candidate mantle/ Bless the shrine, trottin with my hoo wap bly/ We're from east 99, east 9 times runnin now, gunnin now/ Satan's comin so me no survivors why we refuse to repute/ Scream with a vengeance, our sins'll make you plummet, the chase is on/ Venomous brandish my manic, manage demand it, devil damn it/ They tossed to chase is gone, I'm plottin on my body rottin its on be lost in bondage and I hope you reach the promise land and all/ Not the earth like all of yall before, rewind

 

Vertaling

Hit the reefah, hit the reefah Hit the reefah, take my mind away/ Life struggles for bloody money, cold cash, won't last/ Hit the reefah, take my mind away/ Fucked up game they love me, they don't want me, they want me, they don't love me/ Hit the reefah, take my mind away/ Life struggles for bloody money, cold cash, won't last/ Hit the reefah, take my mind away/ Fucked up game they love me, they don't want me, they want me, they don't love me En zo raak ik het rifah, neem mijn gedachten weg. Iedereen kijkt naar me als de politie komt, nikkers rennen rond tot ze er een neergeschoten hebben. Ik ken niet veel nikkers die praten over dat ze er geen hebben. Ze lopen verneukt rond, terwijl ze zich volproppen, Wat dan ook. Ze kennen niemand zonder te schieten. De shit wordt echt, in het veld, vijanden worden gedood. Kleine kinderen raken verstrikt in het kruisvuur, maar het is nog steeds wijd open. Schiet ze neer, zet ze neer, ik ben nieuwsgierig...) Om in God te geloven is het zo onwaardig ons, waardig ons, schiet op, voordat ze ons begraven.../ (Wie) Wie heeft je verteld dat je gewoon moet gaan? Hit the reefah, take my mind away/ Life struggles for bloody money, cold cash, won't last/ Hit the reefah, take my mind away/ Fucked up game they love me, they don't want me, they want me, they don't love me/ Hit the reefah, take my mind away/ Life struggles for bloody money, cold cash, won't last/ Hit the reefah, take my mind away/ Fucked up game they love me, they don't want me, they want me, they don't love me De kracht van meer paarden ontmoette hen allen door hongersnood iemand brandde het land en openbaringen natuurlijk Kijk naar deze verloren profeten en bedriegers kandidaat mantel Zegen het heiligdom, draven met mijn hoo wap bly We're from east 99, east 9 times runnin now, gunnin now Satan's comin so me no survivors why we refuse to repute Scream with a vengeance, onze zonden zullen je doen kelderen, de jacht is geopend. Venijnige brandmerken mijn manische, beheren eisen, duivel verdomme. Ze gooiden om te jagen is verdwenen, ik ben plottin op mijn lichaam rottin zijn op verloren in slavernij en ik hoop dat je het beloofde land te bereiken en alle. Niet de aarde zoals jullie allemaal voor, terugspoelen.