Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bj chicago kid Songtekst: turnin me up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bj chicago kid - turnin me up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van turnin me up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bj chicago kid! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bj chicago kid en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals turnin me up .

Origineel

Baby keep on turnin' me up (turnin' me up, turnin' me up) Baby keep on turnin' me up (turnin' me up, turnin' me up) It's just the little, bitty things you do That keeps on turnin' me up Keep doing that thang you're doing to me That sweet lil thang you're doing to me, babe It's just the little, bitty things you do, that keep on turnin' me up Sometimes it makes me wanna say woo Yeah let's make it woo Baby keep on turnin' me on (turnin' me on, turnin' me on) Baby keep on turnin' me on (turnin' me on, turnin' me on) It's just the little, little, bitty little things you do, that keep on turnin' me on Music take me away, Music take me away Music take me away Music take me away, music take me away Music take me away

 

Vertaling

Baby keep on turnin' me up (turnin' me up, turnin' me up) Baby keep on turnin' me up (turnin' me up, turnin' me up) It's just the little, bitty things you do That keeps on turnin' me up Keep doing that thang you're doing to me That sweet lil thang you're doing to me, babe Het zijn gewoon de kleine dingen die je doet, die me blijven opwinden Sometimes it makes me wanna say woo Yeah let's make it woo Baby keep on turnin' me on (turnin' me on, turnin' me on) Baby keep on turnin' me on (turnin' me on, turnin' me on) It's just the little, little, bitty little things you do, that keep on turnin' me on Music take me away, Music take me away Music take me away Music take me away, music take me away Music take me away