Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: björk Songtekst: sod off

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: björk - sod off ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sod off? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van björk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van björk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sod off .

Origineel

[Verse 1] I know I've been tolerant 'til now But here comes a warning There's a very clear line that I'm drawing And if you cross it [Chorus 1] Sod off Sod off [Verse 2] If you think I'll let you pull me down to Your third-class communication And bulldoze over all my sensitivities You've read me all wrong [Chorus 2] Sod off Sod off Sod off Sod off [Bridge] Things so far have been too perfect This is the premiere But, oh, how many dress rehearsals I've been through [Verse 3] Darling this is far too pure and perfect I let you corrupt it Sod off! I won't let you ruin this! [Chorus 3] Sod off Sod off Sod off Sod off Sod off

 

Vertaling

[Verse 1] Ik weet dat ik tot nu toe tolerant ben geweest Maar hier komt een waarschuwing Er is een hele duidelijke lijn die ik trek En als je die overschrijdt [Chorus 1] Rot op Zode af [Verse 2] Als je denkt dat ik me door jou laat verlagen tot je derde klas communicatie En bulldozeren over al mijn gevoeligheden Je hebt me helemaal verkeerd begrepen [Chorus 2] Sod off Sod off Sod off Sod off [Bridge] De dingen zijn tot nu toe te perfect geweest Dit is de première Maar, oh, hoeveel generale repetities Ik heb al meegemaakt [Verse 3] Schat dit is veel te puur en perfect Ik laat het door jou bederven Sodemieter op. Ik laat je dit niet verpesten! [Chorus 3] Sod off Sod off Sod off Sod off Sod off