Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black buddafly Songtekst: dirty lil trick

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black buddafly - dirty lil trick ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dirty lil trick? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black buddafly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black buddafly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dirty lil trick .

Origineel

At the top of my list to do today Was to call you boy and break up with ya Afraid to do it by face to face But now you grabbing my hips the way I love it Now we're kissing no more hugging I wanna sip a bottle of wine and Here we go over again I keep falling for the dirty little tricks you play You know what makes me weak boy I melt away damn I'm falling I keep falling for the dirty little tricks you play I can't even speak boy don't know what to say Damn I should know better but your tricks keep getting me All my friends keep telling me to leave you alone That You're no good for me but I never listen Maybe I like it cause I can't help but smile and When I look in your eyes I get nervous Am telling ain't no way working Ain't doing it on purpose and here we go over again I keep falling for the dirty little tricks you play You know what makes me weak boy I melt away damn I'm falling I keep falling for the dirty little tricks you play I can't even speak boy don't know what to say Damn I should know better but your tricks keep getting me Ooh boy I shouldn't feel often so open off of you boy Ooh boy I can't explain it but I'm acting like a fool boy I keep falling for the dirty little tricks you play You know what makes me weak boy I melt away damn I'm falling I keep falling for the dirty little tricks you play I can't even speak boy don't know what to say Damn I should know better but your tricks (3x) I keep falling for the dirty little tricks you play You know what makes me weak boy I melt away damn I'm falling I keep falling for the dirty little tricks you play I can't even speak boy don't know what to say Damn I should know better but your tricks keep getting me

 

Vertaling

Bovenaan mijn lijst om vandaag te doen Ik moest je jongen noemen en het uitmaken met je Bang om het persoonlijk te doen Maar nu pak je mijn heupen zoals ik er van hou Nu kussen we niet meer knuffelen Ik wil een fles wijn drinken en Hier gaan we weer over Ik val steeds voor de vuile kleine trucjes die je speelt Weet je wat mij een zwakke jongen maakt Ik smelt verdomme weg, ik val Ik val steeds voor de vuile kleine trucjes die je speelt Ik kan niet eens praten, jongen weet niet wat ik moet zeggen Verdomme, ik zou beter moeten weten, maar je trucs krijgen me steeds Al mijn vrienden blijven me zeggen dat ik je met rust moet laten Dat je niet goed voor me bent, maar ik luister nooit Misschien vind ik het leuk omdat ik niet anders kan dan glimlachen en Als ik in je ogen kijk, word ik nerveus Ik vertel dat het op geen enkele manier werkt We doen het niet expres en hier gaan we opnieuw Ik val steeds voor de vuile kleine trucjes die je speelt Weet je wat mij een zwakke jongen maakt Ik smelt verdomme weg, ik val Ik val steeds voor de vuile kleine trucjes die je speelt Ik kan niet eens praten, jongen weet niet wat ik moet zeggen Verdomme, ik zou beter moeten weten, maar je trucs krijgen me steeds Ooh jongen, ik zou me niet vaak zo open moeten voelen, jongen Ooh jongen, ik kan het niet uitleggen, maar ik gedraag me als een dwaze jongen Ik val steeds voor de vuile kleine trucjes die je speelt Weet je wat mij een zwakke jongen maakt Ik smelt verdomme weg, ik val Ik val steeds voor de vuile kleine trucjes die je speelt Ik kan niet eens praten, jongen weet niet wat ik moet zeggen Verdomme, ik zou beter moeten weten, maar je trucs (3x) Ik val steeds voor de vuile kleine trucjes die je speelt Weet je wat mij een zwakke jongen maakt Ik smelt verdomme weg, ik val Ik val steeds voor de vuile kleine trucjes die je speelt Ik kan niet eens praten, jongen weet niet wat ik moet zeggen Verdomme, ik zou beter moeten weten, maar je trucs krijgen me steeds