Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black buddafly Songtekst: for the dj s

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black buddafly - for the dj s ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van for the dj s? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black buddafly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black buddafly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals for the dj s .

Origineel

This go out to all the dj's that are been supporting us, the one who makes us laugh, and the one who makes us party, can i have this dance I wanna shake my body, now hear them stretching, we hear them talkin, their work is magic and we enjoy it, there's not just sometimes makes me wanna be a dj, just play a tune and watch all the hands wave, so give it up for them, let me see all your hands, play it again and again and again... cuz Chorous: This is for the dj's that be rockin me, day and night for you and me so hot they is keep the firein ? plus we have a fun This is for the dj's on the radio that people give it up for their show and they ain't stopin plus the beat is rockin so keep the funkin everytime they play my song, makes me feel so good, makes me wish i could, make it never stop, cuz when i stop with it, then i rock with it, bring it down and back out so i can pop with it and I know that they're keepin it up for sure, yeah they gotta lock down so give it up for them let me see all your hands and again and again and again Chorous

 

Vertaling

Dit gaat uit naar alle dj's die ons steunen, degene die ons aan het lachen maakt, en degene die ons laat feesten, mag ik deze dans? Ik wil mijn lichaam schudden, hoor ze nu uitrekken, we horen ze praten, hun werk is magisch en we genieten ervan, ik word er niet zomaar een dj van, speel gewoon een deuntje en kijk hoe alle handen zwaaien, dus geef het op voor hen, laat me al je handen zien, speel het keer op keer en nogmaals ... cuz Choreus: Dit is voor de dj's die me rocken, dag en nacht voor jou en mij zo heet zijn ze houd het vuur erin ? plus we hebben plezier Dit is voor de dj's op de radio dat mensen het opgeven voor hun show en ze stoppen niet plus de beat is rockin dus bewaar de funkin elke keer dat ze mijn liedje spelen, voel ik me zo goed, wil ik dat ik het kan, laat het nooit stoppen, want als ik ermee stop, dan rock ik ermee, breng het naar beneden en weer naar buiten zodat ik ermee kan knallen en ik weet dat ze het zeker volhouden, ja ze moeten afsluiten, dus geef het op voor hen, laat me al je handen zien en keer op keer en opnieuw Choreus