Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black buddafly Songtekst: love drum

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black buddafly - love drum ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love drum? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black buddafly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black buddafly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love drum .

Origineel

He is a man, I am a girl He lives in the fantabulous world Unlike me, I'm just a melody that rides on the beat Like the wave in the sea (One of many Uhm) I was in love he turned me around He said you think you're in love Do you know what love's all about? And tonight I'm gonna show you how love suppose to sound That's when he grabbed my hands Put me out on the floor Didn't even ask if I'm ready, ready He put his hands on my ears just so I could still hear the drums Looked in my eyes and I felt it, felt it It was the love drum (love, love, love, love drum) It was the love drum (love, love, love, love drum) It was the love drum (love, love, love, love drum) It was the love drum (love, love, love, love drum) I had to feel like never before And it was just unreal how he had me open for more Every beat changed me into something I thought I'd never be He had mepletely Ooh Oh He said don't be scared tell me do you feel the bass alive From where my heart and it's magic, magic I was amazed, it was crazy I had to make him mine Let him take me to Heaven, Heaven It was the love drum (love, love, love, love drum) It was the love drum (love, love, love, love drum) It was the love drum (love, love, love, love drum) It was the love drum (love, love, love, love drum) My fly hand on his chest Two step, from the right to the left Nothingpares to that Him dancing close to me Heartbeat the same speed I'm falling so deep Let me feel, let me feel, let me feel it feel it (Yes I wanna feel it) I wanna feel, wanna feel, wanna feel it feel it (I wanna feel it) Let me feel, let me feel, let me feel it feel it (And he made me feel it Ooh) I wanna feel, wanna feel, wanna feel it feel it He said don't be scared tell me do you feel the bass alive From where my heart and it's magic, magic I was amazed, it was crazy I had to make him mine Let him take me to Heaven, Heaven (Take me there) It was the love drum (love, love, love, love drum) It was the love drum (love, love, love, love drum) It was the love drum (love, love, love, love drum) It was the love drum (love, love, love, love drum) It was the love drum (love, love, love, love drum) It was the love drum (love, love, love, love drum) It was the love drum (love, love, love, love drum) It was the love drum (love, love, love, love drum) My fly hand on his chest Two step, one right to the left Nothingpares to that Him dancing close to me Heartbeat the same speed I'm falling so deep Let me feel, let me feel, let me feel it feel it I wanna feel, wanna feel, wanna feel it feel it Let me feel, let me feel, let me feel it feel it I wanna feel, wanna feel, wanna feel it feel it

 

Vertaling

Hij is een man, ik ben een meisje Hij leeft in de fantasierijke wereld In tegenstelling tot mij, ben ik gewoon een melodie die op het ritme rijdt Zoals de golf in de zee (een van de vele Uhm) Ik was verliefd, hij draaide me om Hij zei dat je denkt dat je verliefd bent Weet je waar liefde om draait? En vanavond laat ik je zien hoe liefde hoort te klinken Toen pakte hij mijn handen Zet me op de grond Ik heb niet eens gevraagd of ik er klaar voor ben Hij legde zijn handen op mijn oren zodat ik de drums nog steeds kon horen Keek in mijn ogen en ik voelde het, voelde het Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Ik moest me nooit eerder voelen En het was gewoon onwerkelijk hoe hij me openstelde voor meer Elke beat veranderde me in iets waarvan ik dacht dat ik het nooit zou zijn Hij had volkomen Ooh Oh Hij zei: wees niet bang, vertel me of je de bas levend voelt Van waar mijn hart en het is magie, magie Ik was verbaasd, het was gek dat ik hem de mijne moest maken Laat hem me naar de hemel brengen, de hemel Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Mijn vliegende hand op zijn borst Twee stappen, van rechts naar links Daar is niets aan te vergelijken Hij danst dichtbij me Heartbeat dezelfde snelheid Ik val zo diep Laat me voelen, laat me voelen, laat me het voelen voelen (Ja, ik wil het voelen) Ik wil het voelen, ik wil het voelen, ik wil het voelen, het voelen (ik wil het voelen) Laat me voelen, laat me voelen, laat me het voelen voelen (En hij liet me het voelen Ooh) Ik wil het voelen, ik wil het voelen, ik wil het voelen Hij zei: wees niet bang, vertel me of je de bas levend voelt Van waar mijn hart en het is magie, magie Ik was verbaasd, het was gek dat ik hem de mijne moest maken Laat hem me naar de hemel brengen, de hemel (breng me daarheen) Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Het was de liefdesdrum (liefde, liefde, liefde, liefdesdrum) Mijn vliegende hand op zijn borst Twee stappen, één rechts naar links Daar is niets aan te vergelijken Hij danst dichtbij me Heartbeat dezelfde snelheid Ik val zo diep Laat me voelen, laat me voelen, laat me voelen hoe het voelt Ik wil het voelen, ik wil het voelen, ik wil het voelen Laat me voelen, laat me voelen, laat me voelen hoe het voelt Ik wil het voelen, ik wil het voelen, ik wil het voelen