Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black buddafly Songtekst: rock a bye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black buddafly - rock a bye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rock a bye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black buddafly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black buddafly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rock a bye .

Origineel

[Verse 1:] Boy what you got planned tonight (Tonight) 'cause i was thinkin maybe you might (You might) Wanna stop by and see me 'cause its almost bed time Im ready, to get rocked and put to sleep (To sleep) So how long do you think it'll be (Will be) It's a little after ten So when you get here, i'll be here waitin [Hook 2x:] Rock-a-bye i'll be your baby, Lullaby Make me go crazy Rock-a-bye, so good and so deep Lullaby, put me straight to sleep [Verse 2:] Ohhe over play house with me (With me) Take control and be my daddy (Daddy) And i'll do whatever you say i'll Be a good girl for you any wish i'll obey Take me ridin in your rocket love (Love) Send me soarin to the stars above (Above) Wrap me in your arms real tight And love til finish Dont forget my kiss goodnight [Hook 2x:] Rock-a-bye i'll be your baby, Lullaby Make me go crazy Rock-a-bye, so good and so deep Lullaby, put me straight to sleep [Bridge:] Rock it low, Rock it high Make your heart sing lullabies Let it flow down my soul 'Til im losing control Rock it high, Rock it low Take me in your arms and go Boy just keep going deep and just Put me to sleep [Hook 'Til Fade:] Rock-a-bye i'll be your baby, Lullaby Make me go crazy Rock-a-bye, so good and so deep Lullaby, put me straight to sleep

 

Vertaling

[Vers 1:] Wat heb je vanavond gepland (vanavond) omdat ik dacht dat jij misschien (misschien) Wil je langskomen en me zien omdat het bijna bedtijd is Ik ben er klaar voor om geschommeld te worden en in slaap te vallen Dus hoe lang denk je dat het zal zijn (zal zijn) Het is iets over tien Dus als je hier bent, wacht ik hier [Hook 2x:] Rock-a-bye, ik zal je baby zijn, Lullaby Maak me gek Rock-a-bye, zo goed en zo diep Slaapliedje, breng me meteen in slaap [Vers 2:] Ohhe over speelhuis met mij (met mij) Neem de leiding en wees mijn vader (papa) En ik doe wat je zegt Ik zal een goede meid zijn voor elke wens die ik zal gehoorzamen Neem me weg in je raketliefde (liefde) Stuur me soarin naar de sterren hierboven (hierboven) Sla me stevig in je armen En hou van tot het einde Vergeet mijn kus welterusten niet [Hook 2x:] Rock-a-bye, ik zal je baby zijn, Lullaby Maak me gek Rock-a-bye, zo goed en zo diep Slaapliedje, breng me meteen in slaap [Brug:] Rock het laag, rock het hoog Laat je hart slaapliedjes zingen Laat het door mijn ziel stromen 'Ik verlies de controle Rock het hoog, rock het laag Neem me in je armen en ga Jongen blijf gewoon diep gaan en laat me gewoon slapen [Hook 'Til Fade:] Rock-a-bye, ik zal je baby zijn, Lullaby Maak me gek Rock-a-bye, zo goed en zo diep Slaapliedje, breng me meteen in slaap