Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black buddafly Songtekst: sirens

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black buddafly - sirens ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sirens? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black buddafly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black buddafly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sirens .

Origineel

The smoke is filling our lungs as we shout On fire tempers gonna burn down the house The plates are flying crashing onto the wall Now who am I gonna call It's getting dangerous I'm running straight to the door What happened to us can we get back to before I'm feeling helpless got nowhere to turn Who's there to rescue me I'm calling out for somebody In this state of emergency Cause all I'm hearing are the sirens The sirens My hero turned into my worst enemy He loves me but he can't stop hurting me Tears falling I'm leaving everything that I know And now I gotta face it on my own It's getting critical the lights be flashing on the street So unpredictable I close my eyes and I scream I'm feeling helpless got nowhere to turn Someonee rescue me I'm calling out for somebody In this state of emergency Cause all I'm hearing are the sirens The sirens Is there anyone I'm calling out tonight Get me out of here can't take another fight Ring the alarm ring the alarm I'm ready to surrender Is there anyone I'm calling out tonight Get me out of here can't take another fight Ring the alarm ring the alarm Oh I'm ready to surrender Rescue me I'm calling out for somebody In this state of emergency Cause all I'm hearing are the sirens The sirens

 

Vertaling

De rook vult onze longen terwijl we schreeuwen In brand zullen de gemoederen het huis afbranden De platen vliegen op de muur Wie ga ik nu bellen Het wordt gevaarlijk. Ik ren rechtstreeks naar de deur Op wat er met ons is gebeurd, kunnen we vroeger terugkomen Ik voel me hulpeloos en kan nergens heen Wie is er om me te redden Ik roep iemand In deze noodtoestand Omdat ik alleen de sirenes hoor De sirenes Mijn held veranderde in mijn ergste vijand Hij houdt van me, maar hij kan niet ophouden me pijn te doen Tranen vallen Ik laat alles achter wat ik weet En nu moet ik het zelf onder ogen zien Het wordt kritiek dat de lichten op straat knipperen Zo onvoorspelbaar dat ik mijn ogen sluit en schreeuw Ik voel me hulpeloos en kan nergens heen Iemand redt me Ik roep iemand In deze noodtoestand Omdat ik alleen de sirenes hoor De sirenes Is er iemand die ik vanavond bel? Haal me hier weg, ik kan niet meer vechten Alarm afgaan Alarm afgaan Ik ben klaar om me over te geven Is er iemand die ik vanavond bel? Haal me hier weg, ik kan niet meer vechten Alarm afgaan Alarm afgaan Oh, ik ben klaar om me over te geven Red mij Ik roep iemand In deze noodtoestand Omdat ik alleen de sirenes hoor De sirenes