Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black buddafly Songtekst: the only thing you re good for

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black buddafly - the only thing you re good for ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the only thing you re good for? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black buddafly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black buddafly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the only thing you re good for .

Origineel

He's a hot one Cruising around the block From the hood to the hot spots and all Brown skin tatted up got me blushing as he pulls up Next to me and my girls, 6'2 feet tall There he goes slowly walking up to me Asking me for my name and I'm certainly flattered Just a second after he checks on my friend I'm like damn why did I even dare to think that he's different Ooh no boy you were just a player I gotta go maybe I'll see you later If you're lucky I, I, I might just spend some of your paper Get money from you honey that's the only thing you're good for Nothing less nothing more Fast cash sixty bucks ain't nothing Need at least six hundred for my new chloe purse He says whatever I like that's what I'm talking about Getting it but I want those shoes first So what I'd do without you Oh boy I owe you big time, big time Starting this game though is such a shame I don't even know your name Oh and let's just say Ooh no boy you were just a player I gotta go maybe I'll see you later If you're lucky I, I, I might just spend some of your paper Get money from you honey that's the only thing you're good for Nothing less nothing more And if you're feeling me Cause he ain't got nothing to offer but Spending his dough on ya Say it with me and don't feel sorry Cause he's self afflicted way from the start Ooh no boy you were just a player I gotta go maybe I'll see you later If you're lucky I, I, I might just spend some of your paper Get money from you honey that's the only thing you're good for Nothing less nothing more Ooh no boy you were just a player I gotta go maybe I'll see you later If you're lucky I, I, I might just spend some of your paper Get money from you honey that's the only thing you're good for Nothing less nothing more

 

Vertaling

Hij is een hete Rond het blok cruisen Van de motorkap tot de hotspots en zo Bruine huid getatoeëerd deed me blozen terwijl hij optrekt Naast mij en mijn meisjes, 6'2 voet lang Daar loopt hij langzaam naar me toe Als ik naar mijn naam vraag, ben ik zeker gevleid Een seconde nadat hij mijn vriend heeft gecontroleerd Ik ben verdomme waarom durfde ik zelfs te denken dat hij anders is Ooh nee jongen, je was maar een speler Ik moet gaan, misschien zie ik je later Als je geluk hebt, geef ik misschien wat van je krant uit Krijg geld van je schat, dat is het enige waar je goed voor bent Niets minder en niets meer Snel contant geld van zestig dollar is niets Ik heb minstens zeshonderd nodig voor mijn nieuwe chloe-tas Hij zegt wat ik leuk vind, daar heb ik het over Ik snap het, maar ik wil eerst die schoenen Dus wat ik zonder jou zou doen Oh jongen, ik ben je veel verschuldigd, veel tijd Het is jammer om dit spel te beginnen Ik weet je naam niet eens Oh en laten we zeggen Ooh nee jongen, je was maar een speler Ik moet gaan, misschien zie ik je later Als je geluk hebt, geef ik misschien wat van je krant uit Krijg geld van je schat, dat is het enige waar je goed voor bent Niets minder en niets meer En als je me voelt Omdat hij niets anders te bieden heeft dan Je geeft zijn deeg aan je uit Zeg het met me en heb geen medelijden Omdat hij van het begin af aan zelf aangedaan is Ooh nee jongen, je was maar een speler Ik moet gaan, misschien zie ik je later Als je geluk hebt, geef ik misschien wat van je krant uit Krijg geld van je schat, dat is het enige waar je goed voor bent Niets minder en niets meer Ooh nee jongen, je was maar een speler Ik moet gaan, misschien zie ik je later Als je geluk hebt, geef ik misschien wat van je krant uit Krijg geld van je schat, dat is het enige waar je goed voor bent Niets minder en niets meer