Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black clint Songtekst: put yourself in my shoes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black clint - put yourself in my shoes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van put yourself in my shoes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black clint! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black clint en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals put yourself in my shoes .

Origineel

Your mind is made up you won't even try You didn't even cry this time You say that we could never see eye to eye And one of us just must be blind We have our differences We're still the same See what we want to see But you take a second look And maybe things wouldn't seem the same If you could see what you mean to me Put yourself in my shoes Walk a mile for me I'll put myself in your shoes Maybe then we'd see That if you put yourself in my shoes You'd have some sympathy And if I could only put myself in your shoes I'd walk right back to me You're gonna keep walkin' and you're gonna pass me by You say you don't even care But I could always recognize a real good-bye And I know your heart's not there We've had our differences We're still the same Hear what we want to hear Now I'm head over heels in the lost and found It's a cryin' shame I thought we made the perfect pair Put yourself in my shoes Walk a while walk that mile for me I'll put myself in your shoes Maybe then we'd see That if you put yourself in my shoes You'd have some sympathy And if I could only put myself in your shoes I'd walk right back to me I'd walk right back to me I'd walk right back to me

 

Vertaling

Je hebt al besloten dat je het niet eens zult proberen. Je hebt deze keer niet eens gehuild. Je zegt dat we nooit oog in oog kunnen staan En een van ons moet gewoon blind zijn We hebben onze verschillen We zijn nog steeds hetzelfde We zien wat we willen zien But you take a second look En misschien zouden de dingen niet hetzelfde lijken Als je kon zien wat je voor me betekent Zet jezelf in mijn schoenen Loop een mijl voor me Ik zal in jouw schoenen staan Misschien zouden we dan zien dat als je in mijn schoenen zou staan Je wat sympathie zou hebben En als ik in jouw schoenen zou staan zou ik meteen terug naar mezelf lopen Je blijft maar lopen en je loopt aan me voorbij Je zegt dat het je niet eens kan schelen Maar ik zou altijd een echt vaarwel kunnen herkennen En ik weet dat je hart er niet is We hebben onze verschillen gehad We're still the same Horen wat we willen horen Nu ben ik hals over kop in de verloren en gevonden Het is een schande Ik dacht dat we het perfecte paar waren Zet jezelf in mijn schoenen Loop een eindje voor me mee Ik zal in jouw schoenen staan Misschien zien we dan dat als je in mijn schoenen zou staan Je wat sympathie zou hebben En als ik alleen maar in jouw schoenen kon staan zou ik meteen terug naar mezelf lopen Ik zou direct terug naar mij lopen Ik zou direct terug naar mij lopen