Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black country communion Songtekst: smokestack woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black country communion - smokestack woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van smokestack woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black country communion! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black country communion en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals smokestack woman .

Origineel

I ain't lookin' for Lost salvation You give me Somethin' I can't lose No lip, no conversation I'm on the tip You light my fuse I bleed with satisfaction You got me walkin' With this curse I need some interaction I live in sin Smokestack woman Gonna' shake my soul Smokestack woman Take me down to the hole Smokestack woman You know you're Gonna' wake the dead Wake the dead I heard You're a midnight flyer What kind of world Do you live in? You're preachin' To the choir Mother dandelion Fire child within It serves me right to suffer I live in sin

 

Vertaling

I ain't lookin' for Lost salvation You give me Iets wat ik niet kan verliezen Geen lip, geen gesprek I'm on the tip Jij steekt mijn lont aan Ik bloed van voldoening You got me walkin' With this curse Ik heb wat interactie nodig Ik leef in zonde Rokestack vrouw Gonna' shake my soul Rokestack vrouw Neem me mee naar het gat Smokestack woman You know you're Gonna' wake the dead Wake the dead Ik heb gehoord You're a midnight flyer In wat voor wereld leef jij in? You're preachin' To the choir Moeder paardebloem Vuurkind van binnen Het is goed voor mij om te lijden Ik leef in zonde