Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black crowes Songtekst: appaloosa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black crowes - appaloosa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van appaloosa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black crowes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black crowes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals appaloosa .

Origineel

Be struck by the arrow of weakness On the gilded path to forgiveness Find my way home when the morning comes To stay your friend when it's all said and done Simple as lightning starting wild fire Just down from a trip off my high wire Just coming home to walk my own floors Just coming home to the one I adore Appaloosa Appaloosa Appaloosa Take me home Where I can dream my days away You took your tears back to the river Knowing all the while there'd be more later So it goes in a rainy day town Come on and won'cha let me lay you down Sometimes the sun makes beggars believers And sometimes a shrine is built to deceive her In between let oblivion ring Whoa let me hear all you sad angels sing Appaloosa Appaloosa Appaloosa Take me home Where I can dream my days away Appaloosa Appaloosa Appaloosa Take me home Where I can dream my days away

 

Vertaling

Geraakt door de pijl van zwakte Op het vergulde pad naar vergeving Mijn weg naar huis vinden als de ochtend komt Om je vriend te blijven als het allemaal gezegd en gedaan is Simpel als bliksem die een wild vuur start Just down from a trip off my high wire Ik kom thuis om over mijn eigen vloer te lopen. Thuiskomen bij degene die ik aanbid Appaloosa Appaloosa Appaloosa Neem me mee naar huis Waar ik mijn dagen kan wegdromen Je nam je tranen mee terug naar de rivier Al die tijd wetende dat er later meer zou zijn Zo gaat het in een regenachtige dag stad Kom op en laat me je niet neerleggen Soms maakt de zon bedelaars gelovigen En soms wordt er een schrijn gebouwd om haar te misleiden In between let oblivion ring Whoa let me hear all you sad angels sing Appaloosa Appaloosa Appaloosa Neem me mee naar huis Waar ik mijn dagen kan wegdromen Appaloosa Appaloosa Appaloosa Neem me mee naar huis Waar ik mijn dagen kan wegdromen