Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black crowes Songtekst: thorn in my pride

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black crowes - thorn in my pride ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thorn in my pride? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black crowes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black crowes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thorn in my pride .

Origineel

Wake me when the day breaks Show me how the sun shines Tell me about your heartaches Who could be so unkind? Do you dream to touch me? And smile down deep inside Or could you just kill me? It's hard to make up your mind, sometimes. My angels, my devils, my thorn in my pride. Are you wanting inspiration You spill your secrets on me Then you tell me with a whisper Of things that will never be. Do you hear me breathing? Does it make you want to scream? Did you ever like a bad dream? Sometimes life is obscene. My angels, my devils, my thorn in my pride. Lover cover me with your sleep Let your love light shine Lover cover me with a good dream Let your love light shine

 

Vertaling

Wek me als de dag aanbreekt Laat me zien hoe de zon schijnt Vertel me over je hartzeer Wie kan er zo onaardig zijn? Droom je ervan me aan te raken? En diep van binnen te glimlachen Of zou je me gewoon kunnen vermoorden? Het is soms moeilijk om een beslissing te nemen. Mijn engelen, mijn duivels, mijn doorn in mijn trots. Wil je inspiratie Je geeft je geheimen aan mij prijs Dan vertel je me met een fluistering Van dingen die nooit zullen zijn. Hoor je me ademen? Krijg je zin om te schreeuwen? Heb je ooit van een slechte droom gehouden? Soms is het leven obsceen. Mijn engelen, mijn duivels, mijn doorn in mijn trots. Liefste bedek me met je slaap Laat je liefdeslicht schijnen Liefste bedek me met een goede droom Laat uw liefdeslicht schijnen