Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black crowes Songtekst: twice as hard

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black crowes - twice as hard ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van twice as hard? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black crowes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black crowes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals twice as hard .

Origineel

Clean as a whistle Smellin' like a rose She got no dirty little fingers Bloodshot eyes are gone Tell me I"m wrong Twice as Hard As it was the first time I said goodbye And no one ever want to' know Love ain't funny A crime in the wink of an eye Your sister always singing She play the step child A broken little memory Her heart was never kind Tell me I'm blind Yeah, bloodshot eyes are gone Tell me I'm wrong Twice as Hard As it was the first time I said goodbye Twice as Hard As it was the first time I said goodbye Twice as Hard As it was the first time I said goodbye Twice as Hard As it was the first time I said goodbye Twice as Hard As it was the first time I said goodbye

 

Vertaling

Schoon als een fluitje Smellin' like a rose Ze heeft geen vieze kleine vingers Bloeddoorlopen ogen zijn weg Zeg me dat ik het mis heb Twee keer zo hard As it was the first time dat ik afscheid nam And no one ever want to know Love ain't funny A crime in the wink of an eye Je zus zingt altijd Ze speelt het stiefkind Een gebroken kleine herinnering Haar hart was nooit aardig Zeg me dat ik blind ben Ja, bloeddoorlopen ogen zijn weg Tell me I'm wrong Twice as Hard As it was the first time dat ik afscheid nam Twice as Hard As it was the first time dat ik afscheid nam Twice as Hard As it was the first time I said goodbye Twice as Hard As it was the first time I said goodbye Twice as Hard As it was the first time I said goodbye