Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black eyed peas Songtekst: simp

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black eyed peas - simp ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van simp? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black eyed peas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black eyed peas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals simp .

Origineel

Tell me, what's making you jump like that? S-I-M-P, squirrels in my pants Ain't got no chickens, ain't got no rats S-I-M-P, squirrels in my pants S to the I to the M to the P Then maybe you can be moving like me Step right over and watch me put it down (Squirrels, squirrels) Step right over and watch me put it S to the I to the M to the P Who you got back home, watering your plants? S-I-M-P, squirrels in my pants How can I qualify for government grants? S-I-M-P, squirrels in my pants Hypnotize me, put me in a trance S-I-M-P, squirrels in my pants Got an Aunt Florance livin' in France She can't see the squirrels in my pants Step right over and watch me put it down (Squirrels, squirrels) Step right over and watch me put it S to the I to the M to the P

 

Vertaling

Zeg me, waarom spring je zo? S-I-M-P, eekhoorns in mijn broek Ik heb geen kippen, ik heb geen ratten S-I-M-P, eekhoorns in mijn broek S naar de I naar de M naar de P Dan kun je misschien bewegen zoals ik Stap er naar toe en kijk hoe ik het neerzet (Eekhoorns, eekhoorns) Stap er naar toe en kijk hoe ik het doe S naar de I naar de M naar de P Wie heb je thuis, die je planten water geeft? S-I-M-P, eekhoorns in mijn broek Hoe kan ik in aanmerking komen voor overheidssubsidies? S-I-M-P, eekhoorns in mijn broek Hypnotiseer me, breng me in trance S-I-M-P, eekhoorns in mijn broek Ik heb een tante Florance die in Frankrijk woont. Ze kan de eekhoorns in mijn broek niet zien Stap er naar toe en kijk hoe ik het neerleg (Eekhoorns, eekhoorns) Stap over en kijk hoe ik het neerleg S naar de I naar de M naar de P