Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black flag Songtekst: i can see you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black flag - i can see you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can see you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black flag! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black flag en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can see you .

Origineel

I can see you You can see me I can hear you You can hear me I can feel you You can feel me I can see you You can see me I can hear you You can hear me I can feel you You can feel me Don't Stab me in the back Don't Stab me in the back Don't Stab me in the back Don't Stab me in the back I can see you You can see me I can hear you You can hear me I can feel you You can feel me I can see you You can see me I can hear you You can hear me I can feel you You can feel me Don't Stab me in the back Don't Stab me in the back Don't Stab me in the back Don't Stab me in the back Don't Stab me in the back Don't Stab me in the back Don't Stab me in the back Don't Stab me in the back I can see you You can see me I can hear you You can hear me I can feel you You can feel me I can see you You can see me I can hear you You can hear me I can feel you You can feel me Don't Stab me in the back Don't Stab me in the back Don't Stab me in the back Don't Stab me in the back I can feel you Really, I can, Friend

 

Vertaling

Ik kan jou zien. Jij kunt mij zien. Ik kan je horen Jij kunt mij horen Ik kan je voelen Jij kunt mij voelen Ik kan jou zien Jij kunt mij zien Ik kan je horen Jij kunt mij horen Ik kan je voelen Je kunt me voelen Steek me niet in de rug Steek me niet in de rug Steek me niet in de rug Steek me niet in de rug Ik kan je zien Jij kan mij zien Ik kan je horen Je kunt me horen Ik kan je voelen Jij kunt mij voelen Ik kan jou zien Jij kunt mij zien Ik kan je horen Jij kunt mij horen Ik kan je voelen Je kunt me voelen Steek me niet in de rug Steek me niet in de rug Steek me niet in de rug Steek me niet in de rug Steek me niet in de rug Steek me niet in de rug Steek me niet in de rug Steek me niet in de rug Ik kan je zien. Je kan me zien Ik kan je horen Je kan me horen Ik kan je voelen Je kunt me voelen Ik kan je zien Ik kan je zien Ik kan je horen Ik kan je horen Ik kan je voelen Je kunt me voelen Steek me niet in de rug Steek me niet in de rug Steek me niet in de rug Steek me niet in de rug Ik kan je voelen Echt, ik kan het, Vriend