Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black flag Songtekst: i ve heard it before

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black flag - i ve heard it before ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i ve heard it before? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black flag! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black flag en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i ve heard it before .

Origineel

I've heard it before I don't want to hear it again I've heard it before I just want to shut you up Fuck all you people who can't see my side I've got my own strategies for my life I've seen the emptiness in your ways Don't tell me how to make my way I've heard it before I don't want to hear it again I've heard it before I just want to shut you up Pressure rising pressure falling almost everyday Going clear outta my mind oh God another day Don't forget you socks don't forget your shoes Mamas little baby, fuck no I've heard it before I don't want to hear it again I've heard it before I just want to shut you up Fuck all you people who can't see my side I've got my own strategies for my life I've seen the emptiness in your ways Don't tell me how to make my way I've heard it before

 

Vertaling

Ik heb het eerder gehoord. Ik wil het niet meer horen Ik heb het al eerder gehoord Ik wil je gewoon de mond snoeren Fuck al jullie mensen die mijn kant niet kunnen zien Ik heb mijn eigen strategieën voor mijn leven Ik heb de leegte in jouw manieren gezien Vertel me niet hoe ik mijn weg moet vinden Ik heb het al eerder gehoord ik wil het niet nog eens horen Ik heb het al eerder gehoord ik wil je alleen maar het zwijgen opleggen Druk stijgt druk daalt bijna elke dag Ik ga helemaal uit mijn dak oh God nog een dag Vergeet je sokken niet, vergeet je schoenen niet Mamas little baby, fuck no Ik heb het eerder gehoord. Ik wil het niet nog eens horen Ik heb het al eerder gehoord Ik wil je gewoon de mond snoeren Fuck al jullie mensen die mijn kant niet kunnen zien Ik heb mijn eigen strategieën voor mijn leven Ik heb de leegte in jouw manieren gezien Vertel me niet hoe ik mijn weg moet vinden Ik heb het al eerder gehoord