Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black flag Songtekst: jealous again (dez cadena version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black flag - jealous again (dez cadena version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jealous again (dez cadena version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black flag! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black flag en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jealous again (dez cadena version) .

Origineel

Ok, we're rolling. You can play You're jealous again You know she's just a friend Why can't I do nothing without getting yelled at? Always on the phone Never leave me alone Why don't you tell me what your fucking problem is? No I'll never leave ya, no I'll never leave ya Not the end, not the end! I won't beat you up I won't push you around If I do the cops'll get me for it! I wanna go have some fun Go where the action is Don't need fuckin' you to tell me who my friends are No I'll never leave ya, no I'll never leave ya Not the end, not the end! No I'll never leave ya, no I'll never leave ya Not the end, not the end! You're jealous again You're jealous again You're jealous again and again and again and again and again Bitch

 

Vertaling

Oké, we gaan. Je kunt spelen. Je bent weer jaloers. Je weet dat ze gewoon een vriendin is. Waarom kan ik niets doen zonder dat er tegen me geschreeuwd wordt? Altijd aan de telefoon. Laat me nooit alleen. Waarom vertel je me niet wat je verdomde probleem is? Nee, ik zal je nooit verlaten, nee, ik zal je nooit verlaten. Niet het einde, niet het einde! Ik zal je niet in elkaar slaan Ik zal je niet duwen Als ik dat doe, pakt de politie me. Ik wil wat plezier maken Ga waar de actie is Ik heb jou verdomme niet nodig om me te vertellen wie mijn vrienden zijn Nee, ik zal je nooit verlaten, nee, ik zal je nooit verlaten Niet het einde, niet het einde! Nee, ik zal je nooit verlaten, nee, ik zal je nooit verlaten Niet het einde, niet het einde! Je bent weer jaloers Je bent weer jaloers Je bent weer jaloers en nog eens en nog eens en nog eens Bitch