Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black label society Songtekst: bleed for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black label society - bleed for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bleed for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black label society! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black label society en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bleed for me .

Origineel

This grave of life, I give to you Ignore what was, you know it's true Realms of fear, they speak the truth What has past, I hand to you Bleed for me, I've bled for you Embrace me, child, I'll see you through Bleed for me, I've bled for you Embrace me, child, I'll see you through I'll see you I'll dig a hole, and bow my head To see you smile, I'd face my death Realms of fear, they speak the truth What has past, I hand to you Bleed for me, I've bled for you Embrace me, child, I'll see you through Bleed for me, I've bled for you Embrace me, child, I'll see you through I'll see you

 

Vertaling

Dit graf van het leven geef ik je Negeer wat was, je weet dat het waar is Rijken van angst, ze spreken de waarheid Wat voorbij is, geef ik je Bloed voor mij, ik heb voor je gebloed Omhels me, kind, ik zal je helpen Bloed voor mij, ik heb voor je gebloed Omhels me, kind, ik zal je helpen Ik zal je zien Ik graaf een gat en buig mijn hoofd Om je te zien glimlachen, zou ik mijn dood onder ogen zien Rijken van angst, ze spreken de waarheid Wat voorbij is, geef ik je Bloed voor mij, ik heb voor je gebloed Omhels me, kind, ik zal je helpen Bloed voor mij, ik heb voor je gebloed Omhels me, kind, ik zal je helpen Ik zal je zien