Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black label society Songtekst: heart of gold

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black label society - heart of gold ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heart of gold? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black label society! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black label society en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heart of gold .

Origineel

I want to live, I want to give I've been a miner for a heart of gold. It's these expressions I never give That keep me searching for a heart of gold And I'm getting old. Keeps me searching for a heart of gold And I'm getting old. I've been to Hollywood I've been to Redwood I crossed the ocean for a heart of gold I've been in my mind, it's such a fine line That keeps me searching for a heart of gold And I'm getting old. Keeps me searching for a heart of gold And I'm getting old. Keep me searching for a heart of gold You keep me searching for a heart of gold And I'm getting old. I've been a miner for a heart of gold

 

Vertaling

Ik wil leven, ik wil geven Ik ben een mijnwerker geweest voor een hart van goud. Het zijn deze uitdrukkingen die ik nooit geef Dat houdt me op zoek naar een hart van goud En ik word oud. Laat me zoeken naar een hart van goud En ik word oud. Ik ben in Hollywood geweest Ik ben in Redwood geweest Ik stak de oceaan over voor een hart van goud Ik ben in mijn gedachten geweest, het is zo'n fijne lijn Dat zorgt ervoor dat ik zoek naar een hart van goud En ik word oud. Laat me zoeken naar een hart van goud En ik word oud. Laat me zoeken naar een hart van goud Je laat me zoeken naar een hart van goud En ik word oud. Ik ben een mijnwerker geweest voor een hart van goud