Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black label society Songtekst: new religion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black label society - new religion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van new religion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black label society! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black label society en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals new religion .

Origineel

Take me, raise me above Take me, this undying love What once was I wish I no longer see Wings of hatred,e set me free You are the air in which I breathe You are the blood I drink in me These words beyond forever true My new religion is you Forsake me Its you that I serve Take me This undying love You are the air in which I breathe You are the blood I drink in me These words beyond forever true My new religion is you New religion(x7)

 

Vertaling

Breng me, breng me boven Neem me, deze onsterfelijke liefde Wat ik ooit wou dat ik niet meer zag Vleugels van haat, ik heb me vrijgelaten Jij bent de lucht waarin ik adem Jij bent het bloed dat ik in me drink Deze woorden zijn voor altijd waar Mijn nieuwe religie ben jij Verlaat me Jij bent het die ik dien Neem mij Deze onsterfelijke liefde Jij bent de lucht waarin ik adem Jij bent het bloed dat ik in me drink Deze woorden zijn voor altijd waar Mijn nieuwe religie ben jij Nieuwe religie (x7)