Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black light burns Songtekst: splayed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black light burns - splayed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van splayed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black light burns! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black light burns en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals splayed .

Origineel

When you die I'm gonna roll around and laugh on the floor I'll party like we never had a party before When you fall I'm gonna be there just to raise up a glass All dreams fulfilled of putting boots in your ass You know there's something inside me Like an animal that's gotta get out You know there's something inside me That makes me wanna put my fist in your mouth When I die I'm gonna come back and haunt you for fun Slam doors, move books, make you pee while you run When I'm done I'm gonna celebrate my ghostly success With my invisible penis watching ladies undress You know there's something inside me Like an animal that's gotta get out You know there's something inside me But it's not me You know there's something inside me Like an animal that's gotta get out You know there's something inside me That makes me wanna put my fist in your mouth But it's not me

 

Vertaling

Als je sterft, ga ik rondrollen en over de vloer lachen Ik zal feesten zoals we nog nooit hebben gefeest Als je valt zal ik er zijn om het glas te heffen Alle dromen vervuld om laarzen in je reet te steken Je weet dat er iets in me zit Als een dier dat eruit moet Je weet dat er iets in me zit Dat maakt dat ik mijn vuist in je mond wil stoppen Als ik sterf, kom ik terug en zal ik je voor de lol achtervolgen Deuren dichtslaan, boeken verplaatsen, je laten plassen terwijl je rent Als ik klaar ben, vier ik mijn spookachtig succes Met mijn onzichtbare penis kijkend hoe dames zich uitkleden Je weet dat er iets in me zit Als een dier dat eruit moet Je weet dat er iets in me zit Maar ik ben het niet Je weet dat er iets in me zit Als een dier dat eruit moet Je weet dat er iets in me zit Dat maakt dat ik mijn vuist in je mond wil steken Maar ik ben het niet