Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black Songtekst: now you re gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black - now you re gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van now you re gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals now you re gone .

Origineel

Well now, you Wouldn't stay And there's not much more that I can say But your lips That I kissed Will never go away From my memory They will remain with me. You were tied, now you're gone, There was time, now it's gone. Is this the best We can do? Have wee as far as we intend to? This wasedy, It is true, I was not innocent under you. Ah my memories, They will remain with me. You were tied, now you're gone, There was time, now it's gone, Now it's gone. You were tied, now you're gone, There was time, now it's gone, Now it's gone. Ah my memories, They will remain with me. You were tied, now you're gone, There was time, now it's gone, Now it's gone. You were tied, now you're gone, There was time, now it's gone, Now it's gone, now it's gone. --->> Enrique Morano [email protected]

 

Vertaling

Welnu, jij Zou niet blijven En meer kan ik niet zeggen Maar je lippen Dat ik kuste Zal nooit weggaan Uit mijn geheugen Ze blijven bij mij. Je was vastgebonden, nu ben je weg, Er was tijd, nu is het weg. Is dit het beste? We kunnen doen? Zijn we zo ver als we van plan zijn? Deze wasedy, Het is waar, Ik was niet onschuldig onder jou. Ah mijn herinneringen, Ze blijven bij mij. Je was vastgebonden, nu ben je weg, Er was tijd, nu is het weg, Nu is het weg. Je was vastgebonden, nu ben je weg, Er was tijd, nu is het weg, Nu is het weg. Ah mijn herinneringen, Ze blijven bij mij. Je was vastgebonden, nu ben je weg, Er was tijd, nu is het weg, Nu is het weg. Je was vastgebonden, nu ben je weg, Er was tijd, nu is het weg, Nu is het weg, nu is het weg. --- >> Enrique Morano emorano @ hotmail