Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black oak arkansas Songtekst: highway pirate

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black oak arkansas - highway pirate ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van highway pirate? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black oak arkansas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black oak arkansas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals highway pirate .

Origineel

Movin' makes me thirsty. Hungry deep down Got my heart and soul from the lost and found I'm a high rider baby Say don't need no creed I'm aimed in my ways Let me do what I please Yea I'm a sailor on the road Music is my game Truck all day Play all night (missing words) is the same Lookin' for some action Trouble is my friend Lookin' for a woman Who'll let me in Let me in I feel free 'cause I'm a highway pirate Highway pirate highway pirate Stealin' your love away Well I pulled into town on a one night stand Broken down, I had no money to spend Chanced upon a lady There she stood all alone Told her I would love her if She'd take me home and she did! Well I drank all her wine And I drank her sweet love She was to me like the stars above Told her that I loved her But I could not stay So I stoled her love and I ran away Ran away I couldn't stay 'cause I'm a highway pirate Highway pirate highway pirate Stealin' your love away I'm movin' down the road I got my own speed I travel light Just take what I need Truckin' and tokin' Just cruisin' along In two or three months I'll be headed home Been so long 'cause I'm a highway pirate Highway pirate highway pirate Stealin' your love away I'm a highway pirate highway pirate highway pirate Stealin' your love away

 

Vertaling

Movin 'maakt me dorstig. Hongerig diep van binnen Got my heart and soul from the lost and found I'm a high rider baby Say don't need no creed I'm aimed in my ways Let me do what I please Yea I'm a sailor on the road Music is my game Truck all day Speel de hele nacht (ontbrekende woorden) is hetzelfde Lookin' for some action Problemen zijn mijn vriend Lookin' for a woman Who'll let me in Laat me binnen Ik voel me vrij, want ik ben een snelwegpiraat Wegpiraat, wegpiraat Stealin' your love away Nou, ik kwam de stad in met een one night stand Kapot, ik had geen geld om uit te geven Ik kwam een dame tegen Daar stond ze helemaal alleen Vertelde haar dat ik van haar zou houden als Ze me mee naar huis zou nemen en dat deed ze! Wel, ik dronk al haar wijn En ik dronk haar zoete liefde Ze was voor mij als de sterren daarboven Ik zei haar dat ik van haar hield. Maar ik kon niet blijven Dus stol ik haar liefde en rende weg rende weg Ik kon niet blijven, want ik ben een Wegpiraat Snelwegpiraat, snelwegpiraat Stealin' your love away I'm movin' down the road Ik heb mijn eigen snelheid Ik reis licht Ik neem alleen wat ik nodig heb Truckin' and tokin' Just cruisin' along In twee of drie maanden Zal ik naar huis gaan Been so long 'cause ik een wegpiraat ben Highway pirate highway pirate Stealin' your love away Ik ben een snelwegpiraat snelwegpiraat snelwegpiraat Stealin' your love away