Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black sabbath Songtekst: peace of mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black sabbath - peace of mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van peace of mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black sabbath! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black sabbath en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals peace of mind .

Origineel

I wish somebody would empty my head I am so sorry for the things that I've said This hopeless feeling that's living inside I'm just a lonely soul who's trying to find Some peace of mind I ain't no hero who's gonna save you I just say "hi" as I'm passing right through I ain't that crazy, I'm only here for the ride So please forgive me while I'm trying to find Some peace of mind Read in between the lines Truth that is neither black nor white Black nor white Just give me something real Broken man still searching for the light In the night Caught In the middle as the front line falls It looks like I don't stand a chance If only I could turn my life around Or is this just the circumstance

 

Vertaling

Ik wou dat iemand mijn hoofd leegmaakte Ik heb zo'n spijt van de dingen die ik heb gezegd Dit hopeloze gevoel dat van binnen leeft Ik ben gewoon een eenzame ziel die probeert wat gemoedsrust te vinden Ik ben geen held die je gaat redden Ik zeg alleen "hoi" als ik voorbij loop Ik ben niet zo gek, ik ben hier alleen voor de rit Dus vergeef me alsjeblieft terwijl ik probeer wat gemoedsrust probeer te vinden Lees tussen de regels door Waarheid die niet zwart of wit is Zwart noch wit Geef me gewoon iets echts Gebroken man zoekt nog steeds naar het licht In de nacht Gevangen in het midden als de frontlinie valt Het lijkt erop dat ik geen kans maak Als ik mijn leven maar kon omdraaien Of is dit gewoon de omstandigheid