Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black sabbath Songtekst: rock roll doctor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black sabbath - rock roll doctor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rock roll doctor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black sabbath! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black sabbath en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rock roll doctor .

Origineel

Well I'm sick and tired of hearing 'bout the world and it's hang ups Gonna get myself together, take a ride downtown Gotta see my Rock'n'Roll doctor Gotta see my Rock'n'Roll doctor Gotta see my Rock'n'Roll doctor Gotta see him, see him today He's gonna blow me away He makes me happy when I'm feeling down Take away my worry takes away my frown Gotta see my Rock'n'Roll doctor Gotta see my Rock'n'Roll doctor Gotta see my Rock'n'Roll doctor Gotta see him, see him today He gonna blow me away If you wanna feel groovy, give the doctor a call, yeah Doctor rock will help you anytime at all Gotta see my Rock'n'Roll doctor Gotta see my Rock'n'Roll doctor Gotta see my Rock'n'Roll doctor Gotta see him, see him today He gonna blow me away Oh, right away...

 

Vertaling

Nou, ik ben het zat om te horen over de wereld en zijn problemen. Gonna get myself together, take a ride downtown Ik moet naar mijn Rock'n'Roll dokter Ik moet naar mijn Rock'n'Roll dokter Ik moet naar mijn Rock'n'Roll dokter Moet hem zien, zie hem vandaag He's gonna blow me away Hij maakt me blij als ik me down voel Neemt mijn zorgen weg, neemt mijn frons weg Ik moet naar mijn Rock'n'Roll dokter Ik moet naar mijn Rock'n'Roll dokter Ik moet naar mijn Rock'n'Roll dokter Ik moet hem zien, zie hem vandaag He gonna blow me away If you wanna feel groovy, give the doctor a call, yeah Dokter rock zal je helpen wanneer je maar wilt Ik moet naar mijn Rock'n'Roll dokter Gotta see my Rock'n'Roll doctor Gotta see my Rock'n'Roll doctor Ik moet hem zien, zie hem vandaag He gonna blow me away Oh, meteen...