Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black sabbath Songtekst: selling my soul

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black sabbath - selling my soul ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van selling my soul? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black sabbath! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black sabbath en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals selling my soul .

Origineel

Man of madness who lives in my head Keeping me awake at night he sits on my bed He drives me crazy, he won't go away Playing his game every night and everyday, yeah-ah My mind feels heavy, my body feels weak Suicidal thoughts crying out for some sleep Impending doom is what I'm about Think I'm going mad without a shadow of doubt I sense a serenity yeah Is it really out there? I don't read the holy books 'cause they take me nowhere I can't hold on yes I'm losing control I'm paying the price now for... Selling My Soul Selling My Soul I sense a serenity yeah Is it really out there? I don't read the holy books 'cause they take me nowhere I can't hold on yes I'm losing control I'm paying the price now for... Selling My Soul Selling My Soul Yeah-ah For Selling My Soul Yeah-ah Selling My Soul Yeah-ah For Selling My Soul

 

Vertaling

Man van waanzin die in mijn hoofd leeft Houdt me 's nachts wakker hij zit op mijn bed Hij maakt me gek, hij wil niet weggaan Hij speelt zijn spel elke nacht en elke dag, yeah-ah Mijn geest voelt zwaar, mijn lichaam voelt zwak Suïcidale gedachten schreeuwen om slaap Dreigend onheil is waar ik mee zit Denk dat ik gek word zonder enige twijfel Ik voel een sereniteit ja Is het echt daarbuiten? Ik lees de heilige boeken niet want ze brengen me nergens Ik kan niet volhouden ja ik verlies de controle Ik betaal nu de prijs voor... Selling My Soul Selling My Soul Ik voel een sereniteit ja Is het echt daarbuiten? Ik lees de heilige boeken niet, want ze brengen me nergens Ik kan niet volhouden, ik verlies de controle Ik betaal nu de prijs voor... Selling My Soul Selling My Soul Yeah-ah Voor het verkopen van mijn ziel Yeah-ah Selling My Soul Yeah-ah Voor het verkopen van mijn ziel