Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black sabbath Songtekst: the lawmaker

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black sabbath - the lawmaker ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the lawmaker? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black sabbath! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black sabbath en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the lawmaker .

Origineel

The horizon breaks. where a figure stands. close your eyes and pray its a vision of God's command. He's evil, and mysterious. people fear his name. he's not here for deliverance. He's the Lawmaker. He's the Lawmaker. He never speaks. but his tasks we're told. to seek out souls of the sinners he'll trade for gold. He's evil, and mysterious. people fear his name. he's not here for deliverance. He's the Lawmaker. He's the Lawmaker. Silver mountians won't save you from Hell. the prince of darkness inside you will dwell. Your weakness your past. the Lawmaker comes. He's the Lawmaker. He's the Lawmaker.

 

Vertaling

De horizon breekt, waar een figuur staat. Sluit je ogen en bid dat het een visioen is van Gods bevel. Hij is kwaadaardig en mysterieus. De mensen vrezen zijn naam. Hij is hier niet voor bevrijding. Hij is de wetgever. Hij is de wetgever. Hij spreekt nooit. Maar z'n taken, zo wordt ons verteld. Zielen van zondaars zoeken die hij voor goud ruilt. Hij is slecht en mysterieus. De mensen vrezen zijn naam. Hij is hier niet voor verlossing. Hij is de wetgever. Hij is de wetgever. Zilveren bergen redden je niet uit de hel. De vorst der duisternis zal in je wonen. Je zwakheid, je verleden. De wetgever komt. Hij is de wetgever. Hij is de wetgever.