Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black sabbath Songtekst: under the sun every day comes goes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black sabbath - under the sun every day comes goes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van under the sun every day comes goes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black sabbath! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black sabbath en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals under the sun every day comes goes .

Origineel

Well I don't want no demon to tell me what it's all about No black magician telling me to get my soul out Don't believe in violence, I don't even believe in peace I've opened the door and my mind has been released Well I don't want no preacher telling me about the god in the sky No I don't want no one to tell me where I'm gonna go when I die I want to live my life with no people telling me what to do I just believe in myself, 'cause no one else is true Every day just comes and goes Life is one big overdose People try to ruin me And I can't seem to eliminate them People riding their real pace Keep on running their rat race Behind each flower grows a weed In their world of make-believe

 

Vertaling

Nou, ik wil niet dat een demon me vertelt waar het allemaal om gaat Geen zwarte tovenaar die me zegt dat ik mijn ziel eruit moet halen Ik geloof niet in geweld, ik geloof zelfs niet in vrede Ik heb de deur geopend en mijn geest is vrijgelaten Nou, ik wil geen prediker die me vertelt over de God in de hemel Nee, ik wil niet dat iemand me vertelt waar ik heen ga als ik sterf. Ik wil mijn leven leiden zonder dat mensen me vertellen wat ik moet doen Ik geloof alleen in mezelf, want niemand anders is waar Every day just comes and goes Het leven is één grote overdosis Mensen proberen me te ruïneren En ik kan ze maar niet uitschakelen Mensen rijden hun echte tempo Blijven hun rat race lopen Achter elke bloem groeit onkruid In hun wereld van make-believe