Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black stone cherry Songtekst: in our dreams

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black stone cherry - in our dreams ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in our dreams? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black stone cherry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black stone cherry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in our dreams .

Origineel

If the world fell into the sea My feet are wet today My tears have soaked the pavement My minds running again And all my hopes are fading If this is the way I don't want to stay If the world fell into the sea Would you hold on and drown out here with me If it's over I guess we're going under Please help me The only place that's safe Is right here in our dreams Inside this desperate time You've been my one true haven And I just realised There's so much left worth saving If this is the way I don't want to stay If the world, fell into the sea Will you hold on and drown out here with me? If it's over, I guess we're going under Please help me The only place that's safe Is right here in our dreams Under the seas The only place that's safe Is in our dreams In our dreams Yeah If the world Fell into the sea (fell into the sea) Would you hold on? (Would you hold on?) And drown out here with me (drown out here with me) If it's over I guess we're going under Please help me The only place that's safe Is right here in our dreams In our dreams

 

Vertaling

Als de wereld in de zee viel Mijn voeten zijn nat vandaag Mijn tranen hebben de stoep doordrenkt Mijn gedachten rennen weer En al mijn hoop vervaagt Als dit de manier is waarop ik niet wil blijven Als de wereld in de zee viel Wil je volhouden en hier met mij overstemmen? Als het voorbij is, denk ik dat we ten onder gaan Help me alstublieft De enige plek die veilig is Staat hier in onze dromen Binnen deze wanhopige tijd Je bent mijn enige echte toevluchtsoord geweest En ik realiseerde me net Er is nog zoveel te besparen Als dit de manier is waarop ik niet wil blijven Als de wereld in de zee viel Houd je vol en verdrink je hier samen met mij? Als het voorbij is, denk ik dat we ten onder gaan Help me alstublieft De enige plek die veilig is Staat hier in onze dromen Onder de zeeën De enige plek die veilig is Zit in onze dromen In onze dromen Ja Als de wereld Viel in de zee (viel in de zee) Zou je volhouden? (Zou je volhouden?) En verdrink hier met mij (verdrink hier met mij) Als het voorbij is Ik denk dat we ten onder gaan Help me alstublieft De enige plek die veilig is Staat hier in onze dromen In onze dromen