Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black stone cherry Songtekst: remember me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black stone cherry - remember me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van remember me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black stone cherry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black stone cherry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals remember me .

Origineel

Smoke another cigarette Reminisce on a girl I met Watch another day pass me bye A country road that takes me home The only place that I've ever known I sure do love that Rocky Mountain sky Just like the seasons I'm gonna change Like the clouds I'm rollin' on Hey, Merle Haggard I know what you mean When you say sing me back home Got my wheels stretched out on a road Them yellow lines that free my soul Mama always said that I was born to roam Headed down the highway Livin' life the free way Today I'm here but tomorrow I'm gone Just like the seasons I'm gonna change Like the clouds I'm rollin' on Hey, Merle Haggard I know what you mean When you say sing me back home I've smoked another cigarette Reminisced on the girls I've met Watched another day pass me bye Just like the seasons I'm gonna change Like the clouds I'm rollin' on Hey, Merle Haggard I know what you mean When you say sing me back home

 

Vertaling

Rook nog een sigaret Haal herinneringen op aan een meisje dat ik heb ontmoet Kijk nog een dag voorbij mij Een landweg die me naar huis brengt De enige plek die ik ooit heb gekend Ik ben dol op die Rocky Mountain-hemel Net als de seizoenen ga ik veranderen Zoals de wolken waar ik op rol Hey, Merle Haggard, ik weet wat je bedoelt Als je zegt, zing me thuis Ik heb mijn wielen uitgestrekt op een weg Die gele lijnen die mijn ziel bevrijden Mama zei altijd dat ik geboren was om rond te dwalen Ik liep de snelweg af Leef het leven op de vrije manier Vandaag ben ik hier, maar morgen ben ik weg Net als de seizoenen ga ik veranderen Zoals de wolken waar ik op rol Hey, Merle Haggard, ik weet wat je bedoelt Als je zegt, zing me thuis Ik heb nog een sigaret gerookt Haalde herinneringen op aan de meisjes die ik heb ontmoet Zag een andere dag voorbijgaan Net als de seizoenen ga ik veranderen Zoals de wolken waar ik op rol Hey, Merle Haggard, ik weet wat je bedoelt Als je zegt, zing me thuis