Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black train jack Songtekst: my disciple

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black train jack - my disciple ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my disciple? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black train jack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black train jack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my disciple .

Origineel

I see yellow shadows, purple and green Over there by the white wall I see people spreading spoken disease That's why I'm my own disciple I don't want to say that Many people run and follow their dreams Many others just ignore them Many others simply don't see the need Don't know what it is to have them I don't want to say that I don't want to walk through the door See the pacts on the floor See you cower and hide inside I don't want to say that

 

Vertaling

Ik zie gele schaduwen, paars en groen Daar bij de witte muur Ik zie dat mensen gesproken ziekten verspreiden Daarom ben ik mijn eigen leerling Ik wil dat niet zeggen Veel mensen rennen en volgen hun dromen Vele anderen negeren ze gewoon Veel anderen zien simpelweg de noodzaak niet Ik weet niet wat het is om ze te hebben Ik wil dat niet zeggen Ik wil niet door de deur lopen Zie de pacten op de vloer Zie je hurken en verstop je binnenin Ik wil dat niet zeggen