Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: black train jack Songtekst: that reminds me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: black train jack - that reminds me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that reminds me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van black train jack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van black train jack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that reminds me .

Origineel

I want it all I need to see My own eventuality I heard the call I need to be All that's expected out of me That reminds me I can't stay I take the fall I start to bleed I learn to recognize me greed I need to see my stark reality My always present entity That reminds me I can't stay Because I'm home -------------------------------------------------------------------------- Time wasted by : [email protected] (or) [email protected]

 

Vertaling

Ik wil alles wat ik moet zien Mijn eigen mogelijkheid Ik heb de oproep gehoord die ik nodig heb Alles wat van mij verwacht wordt Dat doet me eraan denken Ik kan niet blijven Ik neem de val, ik begin te bloeden Ik leer me hebzucht te herkennen Ik moet mijn grimmige realiteit zien Mijn altijd aanwezige entiteit Dat doet me eraan denken Ik kan niet blijven Omdat ik thuis ben -------------------------------------------------- ------------------------ Tijdverspilling door: [email protected] (of) [email protected]