Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blackbear Songtekst: ​the 1

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blackbear - ​the 1 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ​the 1? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blackbear! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blackbear en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ​the 1 .

Origineel

[Intro] Beartrap sound [Verse 1] Getting over you, moving on, on, on Letting go of you, moving on, on, on Can't seem to find the reasons why you're mad at me Should've held on while you had me [Pre-Chorus] So tell me why it is you're moving All the way to Portland? Tell me why it's so important? I text you, you ignore it It's useless and it's boring I'm unhappy in my foreign Wanna find a cliff and floor it You left me laid out on the floor I didn't know (I didn't know) [Chorus] You'd be the one, the one to ruin everything You'd be the one, the one to ruin everything You'd be the one, the one to ruin everything The one to ruin, to ruin everything [Verse 2] Let you win the fights, let you lead me on Learn to bite my tongue when I know you're wrong Can't seem to fight the demons and it's sad to see The one you once held on to pack up and leave [Pre-Chorus] So tell me why it is you're moving All the way to Portland? Tell me why it's so important? I text you, you ignore it It's useless and it's boring I'm unhappy in my foreign Wanna find a cliff and floor it You left me laid out on the floor I didn't know (I didn't know) [Chorus] You'd be the one, the one to ruin everything You'd be the one, the one to ruin everything You'd be the one, the one to ruin everything The one to ruin, to ruin everything [Bridge] You'd be the one, the one to ruin everything You'd be the one, the one to ruin everything You'd be the one, the one to ruin everything The one to ruin [Chorus] You'd be the one, the one to ruin everything You'd be the one, the one to ruin everything You'd be the one, the one to ruin everything The one to ruin, to ruin everything

 

Vertaling

[Intro] Beartrap sound [Verse 1] Getting over you, moving on, on, on Letting go of you, moving on, on, on Can't seem to find the reasons why you're mad at me Should've held on while you had me [Pre-Chorus] So tell me why it is you're moving Helemaal naar Portland? Vertel me waarom het zo belangrijk is? Ik sms je, je negeert het Het is nutteloos en het is saai Ik ben ongelukkig in mijn buitenland. Ik wil een klif vinden en hem vloeren. Je liet me op de grond liggen. Ik wist het niet. (ik wist het niet) [refrein] Jij zou degene zijn, degene die alles verpest Jij zou degene zijn, degene die alles verpest Jij zou degene zijn, degene die alles verpest Degene die alles ruïneert, alles ruïneert [Vers 2] Laat je de gevechten winnen, laat je me leiden Learn to bite my tongue when I know you're wrong Kan de demonen niet bevechten en het is triest om te zien The one you once held on to pack up and leave [Pre-Chorus] So tell me why it is you're moving helemaal naar Portland? Vertel me waarom het zo belangrijk is? Ik sms je, je negeert het Het is nutteloos en het is saai Ik ben ongelukkig in mijn buitenland. Ik wil een klif vinden en hem vloeren. Je liet me op de grond liggen. Ik wist het niet. (ik wist het niet) [refrein] Jij zou degene zijn, degene die alles verpest Jij zou degene zijn, degene die alles verpest Jij zou degene zijn, degene die alles verpest Degene die alles ruïneert, alles ruïneert [Bridge] Jij zou degene zijn, die alles ruïneert Jij zou degene zijn, die alles ruïneert Jij zou degene zijn, die alles ruïneert Degene die alles ruïneert [refrein] Jij zou degene zijn, die alles ruïneert Jij zou degene zijn, die alles kapot maakt Jij zou degene zijn, die alles ruïneert Degene die alles ruïneert, alles ruïneert