Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blackbear Songtekst: shower music

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blackbear - shower music ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shower music? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blackbear! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blackbear en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shower music .

Origineel

[Hook] Girl come and take a shower with me I'll put this on and do you dirty Girl come on put soap so you can be clean I'll make you come and take a shower with me [Verse 1] Yeah,you've been working so hard all week Let me show you exactly what I mean My room smell like cinnamon evergreen It's a perfect night to turn up the heat You know what I mean [Verse 2] Uh Let's take it back to basics Kisses and scratch traces You ain't no average waitress You went from rags to greatness And we could travel places From here past Jamaica's And baby girl I know you scared but we can practice patience You looking much sweeter Strip down to just your features And Imma wash you so good like the fall cleanup Spending hours in there,shampoo all in her hair Here's a towel come and take a shower with the bear [Hook] Girl come and take a shower with me I'll put this on and do you dirty Girl come on put soap so you can be clean I'll make you come and take a shower with me [Verse 3] Yeah,you've been working so hard all week Let me show you exactly what I mean My room smell like cinnamon evergreen It's a perfect night to turn up the heat You know what I mean

 

Vertaling

[Haak] Girl come and take a shower with me Ik doe dit op en doe je vies Meisje kom op zet zeep zodat je schoon kan zijn Ik zal je laten komen en neem een douche met mij [Verse 1] Yeah,you've been working so hard all week Let me show you exactly what I mean Mijn kamer ruikt naar kaneel en evergreen It's a perfect night to turn up the heat Je weet wat ik bedoel. [Verse 2] Uh Laten we terug gaan naar de basis Kisses and scratch traces Je bent geen gemiddelde serveerster Je ging van vodden naar grootsheid And we could travel places From here past Jamaica's En baby girl ik weet dat je bang bent maar we kunnen geduld oefenen Je ziet er veel beter uit Je hebt alleen nog je gelaatstrekken En ik zal je zo goed wassen als de najaarsschoonmaak Uren daar doorgebracht, shampoo in haar haar. Hier is een handdoek, kom en neem een douche met de beer. [Hook] Girl come and take a shower with me Ik doe dit om en maak je vuil Girl come on put soap so you can be clean Ik zal je laten komen en neem een douche met mij [Verse 3] Yeah,you've been working so hard all week Let me show you exactly what I mean Mijn kamer ruikt naar kaneel en evergreen It's a perfect night to turn up the heat Je weet wat ik bedoel.