Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blackhawk Songtekst: faith is the light

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blackhawk - faith is the light ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van faith is the light? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blackhawk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blackhawk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals faith is the light .

Origineel

Life can kill you if you let it I don't want to die. I don't want to hang my head and cry. I know there's always tomorrow When the night is long. I wake up and my fears will finally all be gone. I will face the day. Make it go my way [CHORUS] Faith is the light that keeps burning inside me The one thing in this world no one can deny me It gives me a reason to keep on believing When darkness leaves no hope in sight Faith is the light. Somewhere in this loneliness somebody waits for me So I keep on searching faithfully Many times I've lost my way But I still got a prayer Even when the weight is more than I can bear As I wonder on...i know I'm not alone. [CHORUS REPEAT]

 

Vertaling

Het leven kan je doden als je het toelaat Ik wil niet sterven. Ik wil mijn hoofd niet laten hangen en huilen. Ik weet dat er altijd een morgen is Wanneer de nacht lang is. Ik word wakker en mijn angsten zullen eindelijk allemaal weg zijn. Ik zal de dag tegemoet treden. Laat het op mijn manier gaan [CHORUS] Geloof is het licht dat blijft branden in mij Het enige in deze wereld niemand kan ontkennen me Het geeft me een reden om te blijven geloven When darkness leaves no hope in sight Geloof is het licht. Ergens in deze eenzaamheid wacht iemand op mij Dus blijf ik trouw zoeken Vele malen ben ik de weg kwijtgeraakt Maar ik heb nog steeds een gebed Zelfs wanneer het gewicht meer is dan ik kan dragen As I wonder on...I know I'm not alone. [CHORUS REPEAT]