Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blackie the rodeo kings Songtekst: 49 tons

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blackie the rodeo kings - 49 tons ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 49 tons? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blackie the rodeo kings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blackie the rodeo kings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 49 tons .

Origineel

There were seventeen cars out in my back yard, The boys in blue are calling my name, Semi-automatic up on the rooftop, They just to want to talk to me, I told them what they wanted to hear, The only thing that I knew: Forty-nine tons of diesel lotive Couldn't drag me back to you. Everywhere you look, there's a train wreck, baby, Everywhere you look, there's a runaway train, Play my heart like a bottleneck, baby, Running up and down and pulling its strings. Everywhere you go, everybody knows, You're looking for someone to do. Forty-nine tons of diesel lotive Couldn't drag me back to you. If I was a switchman, if I was a brakeman, If I was an engineer, I'd point that train on down the track And clear on out of here. If I was the man swinging the lantern, I'd swing it 'til it was blue. Forty-nine tons of diesel lotive Couldn't drag me back to you. Forty-nine tons of diesel lotive Couldn't drag me back to you. Forty-nine tons of diesel lotive Couldn't drag me back to you. Forty-nine tons of diesel lotive Couldn't drag me back to you. Forty-nine tons of diesel lotive Couldn't drag me back to you.

 

Vertaling

Er stonden zeventien auto's in mijn achtertuin, De jongens in het blauw roepen mijn naam, Halfautomatisch op het dak, Ze willen gewoon met me praten, Ik vertelde ze wat ze wilden horen, Het enige dat ik wist: Negenenveertig ton lotive diesel Kon me niet terug naar je slepen. Overal waar je kijkt, is er een treinwrak, schat, Overal waar je kijkt, is er een weggelopen trein, Speel mijn hart als een bottleneck, schat, Op en neer rennen en aan de touwtjes trekken. Overal waar je gaat, weet iedereen, Je zoekt iemand om te doen. Negenenveertig ton lotive diesel Kon me niet terug naar je slepen. Als ik een wisselaar was, als ik een remmer was, Als ik een ingenieur was, Ik zou die trein op het spoor wijzen En ga hier weg. Als ik de man was die met de lantaarn zwaaide, Ik zwaaide ermee tot het blauw was. Negenenveertig ton lotive diesel Kon me niet terug naar je slepen. Negenenveertig ton lotive diesel Kon me niet terug naar je slepen. Negenenveertig ton lotive diesel Kon me niet terug naar je slepen. Negenenveertig ton lotive diesel Kon me niet terug naar je slepen. Negenenveertig ton lotive diesel Kon me niet terug naar je slepen.